118 jaar service

Partner in professionele onderhoudsmachines

Over ons

Groentechniek

Specialist in machines voor de professionele- en particuliere gebruiker. Professioneel onderhoud en irrigatie van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen, land- en tuinbouw.

AssortimentDealers

Lees meer

Transport

Golfkarren, werkvoertuigen & transportvoertuigen van topmerken als Club Car en Spijkstaal. Betrouwbaar, extreem zuinig en fluisterstil.

AssortimentDealers

Lees meer

Grondtechniek

Machines en apparatuur voor aanleg van ondergrondse infrastructuur, zoals horizontaal gestuurde boorinstallaties, boorvloeistofmeng- en recyclingsystemen.

Lees meer

Reinigingstechniek

Professionele en industriƫle veegmachines en schrobmachines van de merken Factory Cat, Isal en DEC verwijderen zelfs het zwaarste vuil van vrijwel elke vloer.

Assortiment

Lees meer

Jean Heybroek

Achter de schermen sinds 1900

Relaties voor de lange termijn en een hoge servicegraad. Onze divisies worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst.

Dit is waar wij voor staan

Servicedealer van het Jaar

Wij feliciteren onze servicedealer Gebr. Bonenkamp BV met de welverdiende titel 'Jean Heybroek Servicedealer van het Jaar 2018'. Van harte proficiat!

Lees meer

Custom Made Cateringkar

Topbaan Bernardus Golf and Memories in Cromvoirt zocht een stijlvolle oplossing voor haar baancatering. Met deze op maat uitgevoerde Club Car cateringkar kunnen gasten nu ook op de baan genieten van een hapje en een drankje. Ook wij zijn trots op het resultaat!

Lees meer