117 jaar service

Partner in professionele onderhoudsmachines

Over ons

Groentechniek

Specialist in machines voor de professionele- en particuliere gebruiker. Professioneel onderhoud en irrigatie van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen, land- en tuinbouw.

AssortimentDealers

Lees meer

Transport

Golfkarren, werkvoertuigen & transportvoertuigen van topmerken als Club Car en Spijkstaal. Betrouwbaar, extreem zuinig en fluisterstil.

AssortimentDealers

Lees meer

Grondtechniek

Machines en apparatuur voor aanleg van ondergrondse infrastructuur, zoals horizontaal gestuurde boorinstallaties, boorvloeistofmeng- en recyclingsystemen.

Lees meer

Reinigingstechniek

Professionele en industriƫle veegmachines en schrobmachines van de merken Factory Cat, Isal en DEC verwijderen zelfs het zwaarste vuil van vrijwel elke vloer.

Assortiment

Lees meer

Jean Heybroek

Achter de schermen sinds 1900

Relaties voor de lange termijn en een hoge servicegraad. Onze divisies worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst.

Dit is waar wij voor staan

Dag van de Sportaccommodaties: Registreer voor Gratis Toegang!

Op donderdag 8 maart vindt de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties plaats in de Expo te Houten. Ook Jean Heybroek is aanwezig met onder andere de nieuwe Imants FieldTopMaker 2018. Wij verwelkomen u graag op stand 1.508. Voor gratis toegang tot de beurs inclusief lezingen en consumpties kunt u zich vooraf registeren. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en een registratielink.

Lees meer

Toro Investeert in Drone Technologie

Toro heeft een investering aangekondigd in GreenSight Agronomics. Dit bedrijf uit Boston ontwikkelt drones en andere intelligente oplossingen voor het analyseren en verbeteren van de groen- en waterhuishouding in onder andere de golfsector. De verwachtingen rond deze samenwerking zijn hooggespannen en luiden een nieuwe toekomst in voor intelligent en duurzaam golfbaan onderhoud.

Lees meer