Aftellen tot het 100ste KLM Dutch Open

Bijzonder jubileum voor Nederlands golftoernooi

Grootste internationale golftoernooi van Nederland

Dit jaar wordt de honderdste editie van het Dutch Open gespeeld. Een bijzonder jubileum voor een van de oudste golftoernooien van Europa en een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland. Het Nederlandse golftoernooi staat dan ook voor een speciale editie met bijzondere spelers en veel extra activiteiten en entertainment voor het publiek.
Naast het Dutch Open viert ook hoofdsponsor KLM dit jaar haar honderdjarig bestaan. De jubileumeditie wordt daarom gespeeld op golfbaan The International in Badhoevedorp, naast Schiphol. Het toernooi vindt plaats van 12 t/m 15 september.

Flinke operatie

Jean Heybroek is sinds 1991 trotse partner van het KLM Dutch Open. Sales & Marketing Manager Jan Plooij: “Jean Heybroek levert jaarlijks meer dan vijftig Club Car golf- en transportvoertuigen en Toro maaimachines voor het KLM Open. Ook ondersteunen wij het toernooi met service & support.”
Een flinke operatie die vraagt om een strakke planning en een gedegen voorbereiding. Plooij: “In de weken voorafgaand aan het toernooi starten wij al met het leveren van de eerste onderhoudsmachines en voertuigen voor de voorbereiding van de baan. Vanaf dan rijden onze chauffeurs elke week met meerdere vrachtwagens naar The International om alle machines op het juiste moment op de juiste plek te krijgen.” Intern zijn hier dan al weken van voorbereiding bij Jean Heybroek aan vooraf gegaan. Plooij: “De eerste werkzaamheden in onze werkplaats zijn dit jaar al in juli gestart: uiteraard willen wij dat alle machines en voertuigen voor dit belangrijke toernooi in topconditie zijn!”