Beregening

Beregening op maat

Watertechniek is onze specialiteit. Beregening is een aparte tak van sport waarbij kwaliteit, kennis en een hoog serviceniveau onmisbaar zijn. Jean Heybroek Watertechniek helpt u met een complete lijn Toro beregeningsproducten en irrigatiesystemen voor de golf sector, de sport- recreatiesector, de land- en tuinbouw branche, maar ook voor de particuliere gebruiker met passie voor zijn of haar tuin.

Vrijblijvende offerte of informatie aanvragen

Vragen? Wij helpen u graag!

030 - 63 94 611

Beregening is onze specialiteit

Voor elke branche voorziet de Toro Company in een uitgebreid programma van beregeningsproducten. Zo is Jean Heybroek al vele jaren een belangrijke speler in de golfbranche en de sport- en recreatie sector en heeft bij menig professional een klinkende reputatie opgebouwd; ook de particuliere gebruiker weet de weg steeds meer te vinden naar kwalitatief hoogwaardige beregeningsproducten van Toro.

Ieder zijn vak
Beregening vraagt om specifieke kennis van zaken; een hoge vakkennis is daarbij van groot belang. Kennis van zaken ontzorgt. Alleen goed materiaal en hoogwaardige sproeiers zijn namelijk niet voldoende; de coaching en begeleiding na aanschaf is van groot belang voor het functioneren van irrigatie apparatuur, zelfs als het gaat om eenvoudige tuinsproeiers. U bent bij Jean Heybroek in goede handen. Al vele jaren zet productspecialist Gerard Schoot Uiterkamp zich vakkundig in om u te adviseren over de juiste keuze voor een beregeningssysteem. Onze professionele dealerorganisatie staat voor u klaar voorziet u graag van een degelijk en onderbouwd advies. Onze dealers staan u graag met raad en daad terzijde, zijn een belangrijke vraagbaak voor uw vragen en kunnen u voorzien van een op maat gesneden advies. Dat geeft vertrouwen en ontzorgt. Schroom niet om contact met hen op te nemen.

Waarom een Toro beregeningsproduct?
Innovatie is het sleutelwoord. Wereldwijd is Toro een grote internationale speler op het gebied van beregening waarbij innovatie het credo is. Toro blijft zich altijd tot doel stellen om haar producten en systemen continue te innoveren. Het resultaat: kwalitatief hoogwaardige producten die ontwikkeld zijn vanuit de specifieke vraag van de markt en aansluiten op de wensen van de eindgebruiker.