Toro

The Toro Company

Jean Heybroek B.V. importeert al vele jaren machines voor de professionele- en particuliere gebruiker. Het merk heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd en voorziet in een compleet programma voor professioneel onderhoud van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen, zoals gazonmaaimachines, transportvoertuigen en beregeningsinstallaties.

Voor de land- en tuinbouwsector heeft Toro haar merknaam gedifferentieerd met de merken Toro AquaTraxx en Toro Neptune. Beide productgroepen voorzien in innovatieve beregeningssystemen welke een aanzienlijke waterbesparing opleveren.

Klik op  Bedrijfsinformatie voor de algemene brochure met gedetailleerde informatie over The Toro Company.
Klik op  Milieubeleid voor de brochure over het de inzet m.b.t. het milieu.
Bekijk ook eens een bedrijfsvideo van Toro.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Het merk Toro

Toro is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van apparatuur voor het professioneel onderhouden van golfbanen, openbaar- en particulier groen of recreatie- en sportterreinen. Het leveringsprogramma is zeer breed en voorziet voor elke doelgroep in een behoefte. Dankzij een sterk netwerk van professionele distributeurs, dealers en verkopers in meer dan 90 landen kan The Toro Company een brede reeks producten van wereldomspannende merken aanbieden om golfbanen, professionele groenbeheerders, terreinbeheerders, landbouwers, verhuurbedrijven, overheidsonderwijsinstellingen en particulieren te helpen, en ook nog vele belangrijke sportvelden en historische locaties over de hele wereld. Toro fabriceert o.a. beregeningsinstallaties, maaimachines, transportvoertuigen, bunkerharken, spuitmachines, bladblazers, beluchters en bezandingsmachines.

Voor de land- en tuinbouw sector is het hoofdmerk Toro onderverdeeld in de merken Toro AquaTraxx en Toro Neptune. Beide productgroepen voorzien in innovatieve beregeningssystemen voor toepassing in de land- en tuinbouw branche. Deze slimme en uitgekiende drip-irrigatie zorgt voor aanzienlijke waterbesparing.

The Toro Company stelt alles in het werk om via toonaangevende innovaties haar klanten te helpen de schoonheid, productiviteit en duurzaamheid van hun land te verbeteren. Deze voortdurende inspanningen hebben geleid tot creatieve oplossingen die efficiënter omgaan met brandstof en energie, emissies beperken en water besparen. Daarnaast probeert het bedrijf voortdurend de ecologische voetafdruk van onze wereldwijde fabricageprocessen te verkleinen, en waar mogelijk het water, het energieverbruik en de productie van afval in te perken. Zo zijn er producten geïntroduceerd die gebruik maken van propaan, biobrandstoffen, hybride aandrijvingen, geavanceerde accu’s, elektronische brandstofinjectie, brandstofcellen met waterstof en leds.

Duurzaamheid:

Toro heeft vele onovertroffen beregeningsoplossingen ontwikkeld die helpen water te besparen, en waren zij vereerd te zijn benoemd
tot de 2015 WaterSense® Manufacturer Partner of the Year door de Environmental Protection Agency (Bureau voor milieubescherming) in de VS vanwege significante bijdragen in de vorm van productinnovaties om de efficiëntie van het waterverbruik te verbeteren.

Toro probeert voortdurend bedrijfsbreed de efficiënte van het energieverbruik te verbeteren en de milieuvoetafdruk van hun wereldwijde productiefacilititeiten te verkleinen. Men laat ook regelmatig externe audits uitvoeren om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan alle nationale, regionale en plaatselijke milieuvereisten en verminderen waar mogelijk ons gebruik van water, energie en gevaarlijke afvalstoffen.

Operationele efficiëntie:

  • De productievestiging in Tomah in de Amerikaanse staat Wisconsin produceert professionele machines die wereldwijd verkocht worden en voldoet aan ISO-norm 14001:2004. Dit vereist de integratie van milieugerelateerde maatregelen en compliantie in alle aspecten van de activiteiten om voortdurende verbetering mogelijk te maken.
  • De testfaciliteit voor beregeningsproducten in Riverside, Californië, beschikt over een gesloten circuit dat gefilterd, gerecycled water gebruikt om het algemene water- en energieverbruik zo veel mogelijk te beperken.
  • The Toro Company heeft in zijn technische testfaciliteit in Bloomington, Minnesota, gaswassers geplaatst
    die de uitstoot van koolmonoxide en andere verontreinigende stoffen met meer dan 90% vermindert.

Van Wimbledon tot Super Bowl

Toro levert een breed scala aan producten aan golfterreinen, professionele groenbeheerders, landbouwers, huurbedrijven, sportclubs, overheidsinstellingen en particulieren over de hele wereld. Onder de afnemers bevinden zich grote namen als Wimbledon, de Super Bowl, St. Andrews Links in Schotland (gastheer van het Open Championship 2015), voetbalclub Real Madrid, Walt Disney World Resort en vele andere bekende sportclubs, grote bedrijven en historische sites over de hele wereld.

THE TORO COMPANY:

Visie:
De meest vertrouwde marktleider zijn op het gebied van oplossingen voor groenomgevingen. Elke dag. Overal.

Doelstelling:
Klanten helpen om de schoonheid, de productiviteit en de duurzaamheid van hun omgeving te verbeteren.

Missie:
Het leveren van superieure innovaties en optimale klantenondersteuning.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]