Golf sector

Golf sector: beregeningssystemen voor golfbanen

Wilt u de beste speelomstandigheden creëren voor uw golfspelers? Een goed gedoseerde beregening is dan onontbeerlijk! Met een Toro beregeningssysteem bent u verzekerd van een optimaal resultaat en werkt u kostenefficiënt.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Golf sector en beregening – complexe materie?

Beregening in de golf sector vraagt om overzichtelijke en gebruiksvriendelijke systemen, in combinatie met een hoge expertise. Ieder zijn vak!

  • Vele mogelijkheden
    Kijk eens naar het leveringsprogramma van Toro en SRC. Beide leveranciers spelen wereldwijd een belangrijke rol op topbanen. Maak een keuze uit een ruim aanbod van specifieke sproeiers, afsluiters, computersystemen, etc.
  • Advies op maat
    Van Jean Heybroek mag u een vakkundig en onderbouwd advies verwachten. In de golf sector adviseren en coachen wij bij de aanleg van nieuwe beregeningssystemen op uw golfbaan, geven advies over onderhoudswerkzaamheden en zijn een helpdesk voor het beantwoorden van vragen. Neem dan ook gerust contact op met onze productspecialist Gerard Schoot Uiterkamp en vraag om raad en advies. Binnen de golf sector heeft Gerard een klinkende reputatie opgebouwd!

 

 

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]