Land- en tuinbouw

Jean Heybroek Watertechniek is dé importeur voor beregeningsoplossingen in de land- en tuinbouw sector. Wij kunnen u helpen met zoeken naar de juiste oplossingen, die afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen en situatie. Wij leveren maatwerk.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

De land- en tuinbouw sector staat onder grote druk. Dat gezegd hebbende is er de absolute noodzaak om kostenbesparingen te creëren. Jean Heybroek en de Toro Company kunnen u hiermee helpen met innovatieve drip-irrigatie producten waarmee in de praktijk goede resultaten worden verkregen.

Dat het klimaat verandert weten we allemaal. In de land- en tuinbouw sector heeft dat echter grote gevolgen. Hoe kan men, ondanks steeds meer onvoorspelbare weersomstandigheden, toch een goede oogst realiseren met gezonde gewassen en tegelijkertijd verantwoord omgaan met water? Een verantwoord waterbeheer is niet alleen financieel noodzakelijk, maar ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt steeds actueler. Er vindt een brede maatschappelijk discussie plaats waaraan niemand zo maar voorbij kan gaan.

Om een bijdrage te leveren aan succesvol en verantwoord ondernemen kunnen we u behulpzaam zijn met de Toro AquaTraxx driptape en Toro Neptune druppelslang. Beide productlijnen zorgen voor aanzienlijke water- en kostenbesparingen. De systemen zijn relatief eenvoudig te gebruiken en vragen niet om enorme investeringen die u vooraf moet doen.

Er zijn talloze voorbeelden aan te wijzen die het succes van deze innovatieve irrigatiesystemen bevestigen. Neem daarom gerust contact op met onze productspecialist Gerard Schoot Uiterkamp. Hij kan met u kijken welke mogelijkheden er zijn en u praktijkvoorbeelden laten ervaren en zien. Laat u verrassen door de praktische resultaten en raak overtuigd van de besparingen in tijd, geld en water.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]