Bezoek ons op de Vakbeurs Openbare Ruimte!

27 & 28 september, Jaarbeurs Utrecht

Op 27 & 28 september staan wij op de Vakbeurs Openbare Ruimte en Mobiliteit. We verwelkomen u graag op stand 2.1.09 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Over de Vakbeurs Openbare Ruimte en Mobiliteit

De Vakbeurs Openbare Ruimte en Mobiliteit plaats is hét evenement voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste producten, diensten en innovaties en partijen op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte. Ook mobiliteit is als sector bij de beurs gevoegd, u vindt hier dus ook producten en diensten gericht op het bereikbaar, leefbaar en gezond houden van steden.
Naast het verkennen van de nieuwste trends en ontwikkelingen, kunt u ook aanschuiven bij interessante lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken, gepresenteerd door professionals uit het vakgebied.

Bezoek stand 2.1.09

Als partner in elektrische mobiliteit staan wij op de beurs met onder andere onze Nimos en RECO eTrac elektrische werktuigdragers en de nieuwe Club Car Urban e-transporter. Meer nieuws volgt!

Gratis Toegang

Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. U kunt zich registreren via https://openbareruimte.nl/bezoeker/registreer.

Kom langs op onze stand tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte en Mobiliteit en ontdek hoe onze machines en oplossingen uw werk in de openbare ruimte kunnen verbeteren. Samen bouwen we aan een efficiëntere, duurzamere en mooiere omgeving voor iedereen.

Tot ziens op 27 en 28 september 2023!