Bezoek ons op de Vakbeurs Sportaccommodaties

Donderdag 14 maart 2019 - Expo Houten

Vakbeurs Sportaccommodaties 2019

De Vakbeurs Sportaccommodaties is hét evenement voor iedereen die betrokken is bij ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud of beheer van sportaccommodaties. Het is een uitstekende gelegenheid om uw vakgenoten te spreken en u te laten informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties op uw vakgebied. In één dag bent u weer helemaal up-to-date!

Welkom op stand 2.035

Uiteraard is ook Jean Heybroek aanwezig op de beurs. Met de nieuwste oplossingen op het gebied van sportparkonderhoud en -irrigatie van onder andere Imants, Wiedenmann, Toro irrigatie en Adlatus Robotics.
Onze specialisten spreken u graag en nodigen u van harte uit voor een bezoek. U vindt ons op stand 2.035.

Wie wordt Fieldmanager of the Year 2019?

Wie wordt de nieuwe Fieldmanager of the Year? Dat wordt op 14 maart bekendgemaakt tijdens het Green Tie Event.
Tijdens deze feestelijke afsluiting vinden twee toonaangevende prijsuitreikingen plaats: de uitreiking van de Fieldmanager of the Year Award en de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019.
Het programma is als volgt:
16.00 Inloop
16.30 Uitreiking Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019
17.00 Pauze
17.15 Uitreiking Fieldmanager of the Year Award 2019
17.45 Netwerkborrel
Als sponsor van de Fieldmanager of the Year Award nodigen wij u van harte uit voor het Green Tie Event. Wij spreken u graag onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Registreer voor Gratis Toegang

Meer informatie over de Vakbeurs Sportaccommodaties vindt u op de website. Hier kunt u zich ook registreren voor gratis toegang.

Graag tot ziens!