Cases

Klantcase Dampack

Dampack: “We hadden dit veel eerder moeten doen!”

Over Dampack International BV

Dampack International BV is een gerenommeerde leverancier van kunststof verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie en groothandel. Het bedrijf heeft een eigen productielocatie en levert haar producten aan afnemers in heel Europa.

Uitdaging

De magazijnvloeren bij Dampack bestaan uit beton, stelconplaten en klinkers. Hierdoor vormt zich gemakkelijk stof. Gert Duizer, logistiek manager: “Geen ideale situatie: het stof mag niet op de producten komen en is ook niet prettig voor het personeel. We waren daarom op zoek naar een krachtige veegmachine met een goede stofcontrole.”

Oplossing

Mark Oudshoorn, area manager bij Jean Heybroek, adviseerde Duizer de Factory Cat TR: “Een krachtiger veegmachine dan de TR is er niet. Deze handgemaakte heavy duty machine is gebouwd van 5 millimeter gecoat staal en heeft een perfecte stofcontrole dankzij zijn 1 pk zuigmotor. Bijkomend voordeel van deze zitveegmachine: de bediening is zeer eenvoudig, dus iedereen kan met deze krachtpatser overweg. Dit was een andere wens van Dampack.”

Resultaat

Het stofprobleem is sinds de komst van de Factory Cat onder controle. Duizer: “We zijn zeer onder de indruk van het resultaat. Vuil en stof worden zelfs tussen de stelcon platen uit gezogen. We hadden dit veel eerder moeten doen!”