Cases

Klantcase Delta Hijswerktuigen

“We krijgen complimenten van klanten en leveranciers.”

Over Delta Hijswerktuigen

Delta Hijswerktuigen is fabrikant en distributeur van hijs- en hefwerktuigen voor onder andere de industrie, bouw, defensie, scheepvaart, theater en transport.
Sinds de oprichting in 1960 heeft Delta internationaal een omvangrijk service- en distributienetwerk opgebouwd. Ook de komende jaren wil het bedrijf verder groeien. Hiervoor wordt het huidige pand in Zaandam op dit moment uitgebreid met een nieuw magazijn. Na oplevering biedt het pand met 6000 m2 oppervlakte ruimte aan 5000 palletplaatsen.

Uitdaging

Veiligheid, kwaliteit en professionaliteit zijn sleutelwoorden bij Delta Hijswerktuigen. De vloer moet daarom schoon en netjes zijn en er mag geen stof op de stellingen of de producten komen.
Hiervoor zocht Delta Hijswerktuigen een oplossing. Directeur Maarten Stam: “De gevlinderde betonnen vloer wordt snel vuil door stof en rubbersporen van de heftruckbanden. Dat kregen we niet goed verwijderd met onze oude machine. Een grote ergernis, met name de bandensporen waren mij een doorn in het oog. We waren daarom op zoek naar een goede industriële schrobmachine die het vuil wél aan zou kunnen.”

Oplossing

Voor de betonnen vloer werd een Factory Cat Mag-HD disk schrobmachine ingezet, een industriële schrobzuigmachine met regelbare watertoevoer en borsteldruk.  Stam: “Een fijne machine waarmee het heel prettig werken is. En efficiënt, want we kunnen de borsteldruk en het watervolume helemaal aanpassen aan de hoeveelheid vuil op de vloer. Verder hebben de mensen van Jean Heybroek ons goed geadviseerd over de te gebruiken borstels en de zeep voor de machine. We zijn erg tevreden, hij werkt perfect!”

Resultaat

Stam is erg tevreden: “We krijgen regelmatig complimenten van klanten en leveranciers: ze vinden het magazijn verbazingwekkend netjes. Dat is natuurlijk erg fijn om te horen.” Ook de medewerkers zijn blij met de schone en nette vloer. Stam: “Onze mensen werken hier de hele dag. We vinden het heel belangrijk dat hun werkomgeving prettig en veilig is. Nu het netjes is doet iedereen ook zijn best om het zo te houden. We zijn allemaal erg trots op het resultaat!”