Jean Heybroek Cleaning Cobotics

The future of warehousing

Als manager van een logistiek bedrijf of warehouse herken je het vast: de continue druk om steeds efficiënter en productiever te werken. Met minder mensen, tegen lagere kosten maar zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid. We kunnen ons voorstellen dat dit soms een flinke uitdaging is.
Wat als onze cleaning cobots je hierbij zouden kunnen helpen?

Plan nu jouw gratis sitecheck:

 

Creativiteit = jouw sleutel tot succes

In dit digitale tijdperk is creativiteit de belangrijkste factor voor zakelijk succes: juist in de ‘human touch’ kan jouw bedrijf zich onderscheiden ten opzichte van jouw concurrenten. Toch blijkt uit onderzoek dat veel medewerkers deze zo belangrijke kwaliteiten niet kunnen inzetten omdat zij het grootste deel van de dag bezig zijn met routinetaken.
Dít is waar cleaning cobots een oplossing kunnen bieden.

Robot of cobot? Samenwerking maakt het verschil

Nemen schoonmaakrobots alle taken over? Als leverancier van autonome reinigingsmachines – cobots – weten wij dat de grootste winst behaald wordt wanneer mens en robot samenwerken. Dat kan alleen met machines die speciaal zijn ontwikkeld om de mens te ondersteunen. Door cobots in te zetten voor de routinetaken kun jij je bedrijfsvoering optimaal inrichten en krijgt jouw personeel meer tijd voor andere taken met een grotere impact op het bedrijfsresultaat.

Voordelen van cleaning cobots:

  • Sneller, efficiënter en effectiever werken
  • Meer flexibiliteit
  • Lagere arbeidskosten
  • Behoud van werknemers
  • Een schonere, gezondere en veiliger werkplek

Klinkt dit interessant? Dan helpen wij je graag. Met een compleet gamma autonome schrob-, veeg- en zuigmachines. En met een goed advies dat op jouw bedrijf is afgestemd. Want onze ervaren specialisten nemen graag alle tijd om voor jou de beste reinigingsoplossing te vinden.

Iets over ons

Met veel klanten in de industrie, warehousing en logistics waren wij al in een vroeg stadium overtuigd van de voordelen van geautomatiseerde reiniging.
In 2018 introduceerden wij daarom als eerste Nederland een volledig autonome schrobmachine, de Adlatus. En begin dit jaar hadden we opnieuw een primeur met de introductie in Nederland van de eerste autonome veegmachine.
Inmiddels hebben we een compleet assortiment schrob-, zuig- en veegrobots van innovatieve merken als Adlatus Robotics en Gaussian. Voorlopers op het gebied van robotica en navigatie en gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme schrob-, veeg- en zuigrobots die samenwerken met de gebruiker. Met fantastische resultaten. Want elk uur dat een autonome schrobrobot schoonmaakt, is een uur dat werknemers zich kunnen concentreren op activiteiten die inkomsten genereren.

Adlatus Robotics

De Duitse startup Adlatus Robotics ontwikkelde als eerste een volledig autonome schrobrobot om schoonmakers te ondersteunen in hun werkzaamheden: de Adlatus CR700 is de eerste schoonmaakrobot die autonoom reinigt en zichzelf kan opladen en herbevoorraden.
De introductie werd een groot succes: de Adlatus won meerdere prijzen waaronder de Purus Innovatie Award, de Cleaning Bot Challenge van Ahold Delhaize en de Deutsche Bahn Contest van de Duitse spoorwegen (DB). Inmiddels wordt de Adlatus ingezet op onder andere luchthavens, in distributiecentra en bij toonaangevende bedrijven in de industrie en logistiek.

Gausium Robotics

Gausium Robotics is een toonaangevende speler in de robotica industrie en autonome navigatie. De schrobmachine- veegmachine- en stofzuiger robots van Gausium onderscheiden zich door hun geavanceerde techniek en gebruiksgemak. Ze maken gebruik van geavanceerde technieken als SLAM (Simultanous Location and Mapping) en Visual SLAM en worden wereldwijd ingezet in warehouses, logistieke centra, productielocaties, winkelcentra, parkeergarages en vele andere bedrijven en sectoren. Onder de klanten van Gausium bevinden zich grote organisaties zoals Bosch, de Franse Spoorwegmaatschappij SNCF, Hyundai, de University of Toronto en de Sheraton hotels.

Ben jij klaar voor de toekomst? Plan een sitecheck!

Wil jij ook efficiënter werken en je operationele kosten verlagen? Plan dan een gratis en vrijblijvende sitecheck. We komen dan naar je toe om jouw locatie te bekijken en jouw wensen te inventariseren. Daarna krijg je van ons een gratis en geheel vrijblijvend advies op maat waarmee je klaar bent voor de toekomst!

Plan nu jouw gratis sitecheck: