De Enk wint benefietveiling

De Enk wint benefietveiling

De Enk Groen & Golf is de winnaar van de benefietveiling die op 24 september werd georganiseerd door de Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug.
Van de zeven golf aannemers die voor de veiling waren uitgenodigd, bracht De Enk het hoogste bod uit op de door Jean Heybroek en leverancier Toro gratis ter beschikking gestelde hand greenmaaier.
De stille veiling was onderdeel van het door de Rotaryclub jaarlijks georganiseerde liefdadigheids golftoernooi op de Goyer Golf & Country Club.
De opbrengst van het toernooi en de veiling komt geheel ten goede aan de LINDA.foundation, die zich inzet voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.

Belangrijke bijdrage

Divisiedirecteur Roon Hylkema overhandigde de machine persoonlijk aan Gerard van der Werf, directeur van De Enk Groen & Golf. Hylkema: “Wij zijn De Enk zeer erkentelijk voor hun genereuze bod op de greenmaaier. Hiermee hebben zij in belangrijke mate bijgedragen aan de opbrengst van dit evenement en de donatie aan de LINDA.foundation.”

Over de LINDA.foundation

De LINDA.foundation is in 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines BV, de uitgeverij van LINDA. De stichting stelt zich ten doel om gezinnen met kinderen die  in financiële nood verkeren een steuntje in de rug te geven.
De beoogde gezinnen worden voorgedragen door Gemeentelijke instanties, lokale vestigingen van de Stichting Leergeld en de Voedselbank en zijn door deze instanties gescreend. Zij ontvangen van de LINDA.foundation eenmalig een set cadeaukaarten waarmee zij producten kunnen kopen bij Albert Heijn, Hema, C&A en intertoys.