Demotour Sportveldbeheer

Onze onderhoudsmachines toeren door Nederland!

Over de Demotour
Van 15 t/m 23 mei bezoeken onze specialisten zeven verschillende locaties met een tiental machines van de merken Imants, Wiedenmann, Amazone, Keckex en Toro, waaronder de nieuwe Toro Outcross.
Als gastspreker zal een onafhankelijk expert een presentatie houden waarna er ruimte is voor vragen en discussie.
Na een gezamenlijke lunch worden in de middag de verschillende machines gedemonstreerd.

Programma
09.30-10.00 Ontvangst.
10.00-12.00 Presentaties
12.00-12.45 Lunch
12.45-15.00 Demonstraties

Data, locaties en dealers

Achtergrond
Met de naderende Green Deal staan greenkeepers en fieldmanagers voor flinke uitdagingen om sportvelden en greens chemievrij bespeelbaar te houden. Vanaf dan mogen geen gewasbeschermingsmiddelen meer worden gebruikt op sportvelden, behalve in die situaties waarin dat strikt noodzakelijk is. Hoog tijd dus om na te denken over goede alternatieven.

Kansen
Gelukkig bieden de uitdagingen van de Green Deal ook kansen: gebruik van chemische middelen is uiteraard in feite slechts symptoombestrijding. Beter is het om de problemen voor te zijn. En dat kan: met de juiste machines is het mogelijk om op mechanische / cultuurtechnische wijze onderhoud uit te voeren en te zorgen voor voldoende zuurstof in de bodem en een gezond & onkruidvrij speelveld.

Duurzame oplossingen
Om sportveldbeheerders over oplossingen voor de Green Deal te informeren, organiseert Jean Heybroek een demotour met duurzame onderhoudsmachines die de Green Deal en beheerders ondersteunen bij chemievrij beheer.

Meld u nu aan!
Fieldmanagers, greenkeepers en andere geĂ¯nteresseerden zijn van harte welkom op een van onze demodagen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@jeanheybroek.com.
Voor koffie en een lunch wordt gezorgd.