Golfkar Service Abonnement

Golfkar service abonnement

Met een golfkar service abonnement wordt uw voertuig jaarlijks bij u op locatie gecontroleerd en geserviced door een van onze ervaren specialisten.
Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Waarom kiezen voor een service abonnement?

Zorgeloos rijden

Om in goede conditie te blijven, heeft uw Club Car golfkar of transportvoertuig periodiek onderhoud nodig. Met een service abonnement heeft u hier geen omkijken naar: samen met u kijken wij in welke periode het jaarlijkse onderhoud gepland kan worden. Verder hoeft u niets te doen. Kort vóór het geplande onderhoud nemen wij contact met u op om datum en tijd af te stemmen van het bezoek van onze servicemonteur.

All-in tarief

Voorrijkosten, arbeidsuren en klein materiaal zijn allemaal bij de prijs van het service abonnement inbegrepen. U kunt jaarlijks opzeggen en zit nergens aan vast.

Service & reparatie

Kleine reparaties kan onze servicemonteur vaak tegelijk met het periodiek onderhoud uitvoeren wanneer u dit bij het maken van de afspraak aan ons doorgeeft.
Zo bespaart u extra voorrijkosten.

Originele onderdelen

Bij onderhoud en reparaties aan uw voertuig gebruiken onze servicemonteurs altijd originele Club Car onderdelen en volgen zij de richtlijnen van de fabrikant. Zo verkleint u de kans op storingen en bent u er zeker van dat uw golfkar optimaal presteert.

 

  • We nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.