Golfkar

Golfkar kopen of huren?

Een golfkar kopen of huren, met wat voor doel ook, doet u bij Jean Heybroek.
Als sponsor van de Dutch Open, waar onze golfkarren en maaiers gebruikt worden, snappen we als geen ander waar een golfkar aan moet voldoen. Maar er zijn veel meer toepassingen voor onze karren. Wilt u de bezoekers van uw recreatiepark met hun bagage afzetten bij hun onderkomen? Bent u op zoek naar efficiënt vervoer binnen uw bedrijfshallen? Wilt u de bezoekers en patiënten in het ziekenhuis extra service bieden en hen helpen verplaatsen van A naar B? Of werkt u op een groot vliegveld en moet u regelmatig de eindeloze hallen door? Dan is een elektrische golfkar een snelle, schone en stille oplossing.

Elektrische golfkarren: de oplossing voor duurzaam en flexibel transport

Vandaag de dag wordt een golfkar lang niet meer alleen op en om de golfbaan gebruikt. Er zijn namelijk veel meer situaties waarbij u mobiel vervoer en flexibel transport kunt gebruiken. Bij Jean Heybroek begrijpen we dat. Wij bieden u daarom een uitgebreid gamma (benzine en) elektrische golfkarren voor elke toepassing. Van superieure kwaliteit zoals alleen marktleider Club Car die kan garanderen, snel geleverd en met een uitstekende service & garantie.

Vragen? Wij helpen u graag!

030 - 63 94 611

De voordelen van onze (elektrische) golfkarren:

  • Milieuvriendelijk. De elektrokarren beschikken over een accu die door het lichte gewicht van de wagens nauwelijks belast wordt én veroorzaken geen schadelijke CO2 uitstoot. Daarnaast worden alleen hoogwaardige onderdelen gebruikt, waardoor een lange levensduur van de golfkarren gegarandeerd is.
  • Veelzijdig. Onze Club Car golfkarren leveren optimale prestaties voor iedere toepassing. De golfkarren zijn namelijk speciaal gebouwd voor korte afstanden en trekken snel op. Door de korte draaicirkel en zonder productie van stinkende uitlaatgassen of lawaai, zijn de wagens dus echt overal toepasbaar. Buiten én binnen;
  • Zuinig. Onze elektrische golf buggy’s zijn relatief goedkoop ten opzichte van benzine wagens en ander vervoer. De golfkarren zijn vrijwel onderhoudsvrij en daarnaast erg zuinig in gebruik;
  • Oplossingen op Maat. Uw Club Car voertuig kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Door het grote aanbod in uitvoeringen, opties en accessoires, kunt u een golfkar kopen of huren die altijd past bij uw gebruiksdoel.

Golfkar voor op de golfbaan

De meest bekende toepassing van een golfkar is natuurlijk nog steeds het vervoer tussen de verschillende holes op de baan. Wanneer u het wandelen tussendoor niet ziet zitten, biedt een golfkar kopen de ultieme oplossing! Onze Club Cars zijn gegarandeerd betrouwbaar, duurzaam én gebruiksvriendelijk.

  • Wist u dat onze golfkarren van roestvrij vliegtuigkwaliteit zijn? Het volledig aluminium chassis is erg sterk en tegelijkertijd zo licht dat kans op spoorvorming minimaal is.
  • Ze bevatten daarnaast een kleurvaste body, die bestand is tegen alle weersinvloeden. Zelfs een flinke stortbui is geen uitdaging. Een uniek regenwater afvoersysteem zorgt er namelijk voor dat het water direct wordt weggeleid via de dakdragers.
  • Technisch weetje. De Club Car Precedent i2 golfwagens hebben een baanbrekend ExcelTM Drive System. Dit houdt in dat de golfkar regeneratief kan remmen en je de elektronische instellingen aan kunt passen aan jouw voorkeuren. De SportDriveTM technologie is ideaal voor sportief sturen en accelereren.

Ook voor personen- of goederenvervoer

Naast het gebruik op (en om) de golflinks, kunt u onze golfkarren ook gebruiken voor personen- en/of goederenvervoer. De elektrische uitvoeringen zijn namelijk perfect voor kleinschalig vervoer van A naar B, zowel binnen als buiten. De bezoekers van uw vakantie- of pretpark, de patiënten binnen uw ziekenhuis of kliniek, de reizigers op uw vliegveld of natuurlijk uw eigen personeel op één van deze locaties, worden allen snel én comfortabel vervoerd met onze elektrische wagens. Een golfkar kopen is voor deze toepassing dan ook uitermate geschikt.

Bij goederenvervoer is comfort misschien niet van belang. Gelukkig zijn de snelheid, efficiëntie en het gemak ook hier van toepassing! Binnen de industrie zijn onze wagens bijvoorbeeld ideaal voor het vervoeren van gereedschap en andere goederen. Maar schoonmaakartikelen, linnengoed en sportartikelen kunnen natuurlijk ook gemakkelijk vervoerd worden met een golfkar.

Elektrische golfkar of benzine uitvoering

Een elektrische golfkar biedt vele voordelen. Toch kunnen er redenen zijn waarom u voor een benzine uitvoering kiest. Ook dit is mogelijk. En hoeft uw golfkar niet splinternieuw te zijn? Bekijk dan ons actuele aanbod van golfkar occasions.

Luxe en topkwaliteit gaan bij Jean Heybroek hand in hand met gemak en comfort. Wat uw doeleind en toepassing ook is, jarenlang plezier is gegarandeerd! Zorgeloos een golfkar kopen of huren doe je bij Jean Heybroek.