Groentechniek

Jean Heybroek B.V. in Houten, Nederland, importeert machines voor de professionele- en particuliere gebruiker. Ons leveringsprogramma bestaat uit apparatuur voor het professioneel onderhouden van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen, zoals grond- en oppervlakte bewerkingsapparatuur, gazon maaimachines, werktuigdragers, onkruidborstels, tractoren,  transportvoertuigen en beregeningsinstallaties.

Vragen? Wij helpen u graag!

030 - 63 94 611

Jean Heybroek Groentechniek kan u helpen op velerlei gebied. Als het gaat om onderhoudsapparatuur voor onder andere golfbanen, sportvelden, openbaar groen, recreatieterreinen, openbare terreinen, particuliere tuinen, parken en openbare ruimte heeft Jean Heybroek in veel gevallen een pasklare oplossing:

Toro 
De Toro Company, gevestigd in Minneapolis USA, is al jaren een wereldwijde, toonaangevende speler met betrekking tot onderhoudsapparatuur voor sectoren als openbaar groen, golf, sportvelden, recreatieterreinen, enz. Toro fabriceert tevens al vele jaren de complete lijn Toro beregeningsproducten die toepasbaar zijn voor o.a. golfbanen, sportparken, openbaar groen en particuliere tuinen.

Imants
Al geruime tijd is Jean Heybroek actief op het gebied van oppervlakte- en grondbewerking. De apparatuur van Imants is een uitstekende lijn machines waarmee u onder andere sportvelden in een topconditie  kunt krijgen. Maak kennis met de legendarische Fieldtopmaker en laat u verrassen welke resultaten u kunt behalen door deze machine in te zetten op uw velden.

Amazone 
Jean Heybroek importeert Amazone onderhoudsmachines bestemd voor de sector Openbaar Groen.  Maak kennis met de maaimachines, verticuteermachines, kunstmeststrooiers en oppervlaktebewerkingsmachines van Amazone. De Profihopper is een bekende verticuteermachine, alsmede de Grasshopper serie waarmee u kunt maaien, opvangen en verticuteren in één werkgang. De belangen voor de landbouw georiënteerde producten worden door ons zusterbedrijf Kamps De Wild behartigd.

Keckex
Onkruidbestrijdingsmachines van Keckex, alleen geschikt voor professioneel gebruik, is echt een specialisme dat vraagt om technische kennis en ervaring. Onze productspecialisten hebben de antwoorden op uw vragen over chemievrije onkruidbestrijding.

Wiedenmann
Jean Heybroek importeert het voorjaar 2018 de complete Terra Spike beluchters. Deze serie beluchtingsmachines zijn specialisten als het gaat om diepverluchting. Een beluchter van Wiedenmann werkt zeer betrouwbaar en lost uw beluchtingsproblemen snel op!

Maredo
Het leveringsprogramma van Maredo is doordacht en breed georiënteerd. De befaamde ST-serie voorziet in een scala van aanbouwwerktuigen en oplossingen voor diverse vormen van grasonderhoud. Met één werktuigdrager kunt u veel werkzaamheden combineren: verticuteren, frezen, beluchten en zaaien.  Het toppunt van kwaliteit en veelzijdigheid tegen lage gebruikskosten!