Amazone

Amazone is al sinds 1883 een betrouwbare fabrikant van verticuteermachines, maaimachines, graszaaimachines, landschap verzorgingscombinaties, overtopfrezen en zand, zout- en kunstmest strooiers. Kwaliteit ten top.

Productie
In de loop der jaren heeft Amazone zich wereldwijd ontwikkelt tot een belangrijke speler in de groenvoorziening. De productie vindt plaats in 4 fabrieken, verdeeld over Europa. In Forbach (Frankrijk) worden de specifieke Groundcare machines geproduceerd.

Landschapsverzorgings-combinaties
Onontbeerlijk voor aanleg en onderhoud van groene ruimten en gravelvelden.De Amazone landschapsverzorgings-combinaties vervullen nagenoeg alle taken bij de aanleg van nieuwe terreinen en regeneratie van groene ruimten en gravelbanen. Of nu lichte of intensieve grondbewerking, slechte vegetatie of sterk begroeide oppervlakten, of zaaien, doorzaaien of het egaliseren van oneffenheden betreft, met het Amazone modulaire systeem kan de meest geschikte werktuigencombinatie worden samengesteld, optimaal aangepast aan de individuele behoeften en de betreffende bodemgesteldheid.

Profihopper
Deze maaier gebruikt u het hele jaar rond. U kunt de machine gebruiken om te verticuteren of te maaien. De Profihopper verticuteermachine en maaier doet zijn werk onder bijna alle weers- en vegetatie omstandigheden. Het duizenden keren beproefde maai- en verticuteersysteem is een garantie voor goed onderhouden grasveld.

Grasshopper serie
De lijn grasshoppers van Amazone bestaat uit een reeks machine waarmee u kunt maaien, verticuteren en oprapen. Met de Grasshopper kunt u in één werkgang maaien, verticuteren, oprapen, hakselen en rollen; de juiste keuze voor professionals.

Jean Heybroek BV is officieel leverancier van de Profihopper maaier serie, de Grasshopper serie verticuteermachines en van het complete programma zaaimachines en landschapsverzorgings combinaties.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]