Amazone

Jean Heybroek is sinds vele jaren met succes importeur van de complete lijn Amazone verticuteermachines, maaiers, grasshoppers, zand- en zoutstrooiers en landschapsverzorgings combinaties voor oppervlaktebewerking.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Amazone is al sinds 1883 een betrouwbare fabrikant van verticuteermachines, maaimachines, graszaaimachines, landschap verzorgingscombinaties, overtopfrezen en zand, zout- en kunstmest strooiers. Kwaliteit ten top.

Productie
In de loop der jaren heeft Amazone zich wereldwijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in de groenvoorziening. De productie vindt plaats in 4 fabrieken, verdeeld over Europa. In Forbach (Frankrijk) worden de specifieke Groundcare machines geproduceerd. Alle machines worden serieus beproefd en blootgesteld aan extreme belastingen.

Optimale onderdelenservice
De kwaliteit van de AMAZONE onderdelen en slijtdelen biedt u bedrijfszekerheid en veiligheid, die u voor een efficiënt gazononderhoud nodig heeft. Alleen originele onderdelen en slijtdelen zijn in werking en duurzaamheid exact afgestemd op de AMAZONE machines. Alleen deze garanderen een optimaal werkresultaat. Originele onderdelen tegen een eerlijke prijs en zij betalen zichzelf terug.

 • In het centrale onderdelenmagazijn Hasbergen-Gaste verlaten
  de voorradige onderdelen, die tot 17 uur kunnen worden
  besteld, nog dezelfde dag het magazijn. 25.000 verschillende
  onderdelen en slijtdelen worden door middels ultramoderne
  opslagsystemen geordend en opgeslagen. Dagelijks worden
  bijna 800 bestellingen aan klanten verzonden.

Landschapsverzorgings-combinaties
Onontbeerlijk voor aanleg en onderhoud van groene ruimten en gravelvelden.De Amazone landschapsverzorgings-combinaties vervullen nagenoeg alle taken bij de aanleg van nieuwe terreinen en regeneratie van groene ruimten en gravelbanen. Of nu lichte of intensieve grondbewerking, slechte vegetatie of sterk begroeide oppervlakten, of zaaien, doorzaaien of het egaliseren van oneffenheden betreft, met het Amazone modulaire systeem kan de meest geschikte werktuigencombinatie worden samengesteld, optimaal aangepast aan de individuele behoeften en de betreffende bodemgesteldheid.

Profihopper
Deze maaier gebruikt u het hele jaar rond. U kunt de machine gebruiken om te verticuteren of te maaien. De Profihopper verticuteermachine en maaier doet zijn werk onder bijna alle weers- en vegetatie omstandigheden. Het duizenden keren beproefde maai- en verticuteersysteem is een garantie voor goed onderhouden grasveld. Voorzien van de slimme SmartCut rotor met een speciale V-vormige opstelling van de messen, wat zorgt voor minder energieverbruik en een lage geluidsproductie.

 • Vraag ook eens naar de garantieverlenging van 24 of 36 maanden en kies voor extra zekerheid voor uw Profihopper.

Grasshopper serie
De lijn grasshoppers van Amazone bestaat uit een reeks machine waarmee u kunt maaien, verticuteren en oprapen. Met de Grasshopper kunt u in één werkgang maaien, verticuteren, oprapen, hakselen en rollen; de juiste keuze voor professionals.

Jean Heybroek BV is officieel leverancier van de Profihopper maaier serie, de Grasshopper serie verticuteermachines en van het complete programma zaaimachines en landschapsverzorgings combinaties.

Klik op onze dealerpagina om contact op te nemen met uw service dealer in uw regio.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]