Egholm

Jean Heybroek is sinds maart 2018 verdeler van alle Egholm producten in Nederland, België en Luxemburg. Het concept van dit merk is eenvoudig waarbij veelzijdigheid en multifunctioneel gebruik de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Egholm – De marktleider in buitenonderhoud.

Jean Heybroek BV is sinds maart 2018 de verdeler voor Egholm producten in de Benelux. Deze werktuigdragers zijn zeer veelzijdig inzetbaar en geschikt om ingezet te worden voor zuig- en veegwerkzaamheden, natte straatreiniging, groenverzorging, onkruidverwijdering en sneeuwruimen. De werktuigdragers zijn zeer flexibel en in ‘no time’ om te bouwen naar een andere toepassing.

Tijdens demonstraties worden eindgebruikers telkens weer verrast door de eenvoudige en snelle manier van wisselen van aanbouwwerktuigen. Binnen enkele minuten wordt bijvoorbeeld de City Ranger 2250 – zonder gebruik van gereedschap! – omgebouwd van een veeg-zuig unit tot een maaier of onkruidborstelmachine. Gebruik daarom de werktuigdragers het gehele jaar door! In elk seizoen klaart Egholm de klus! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, vraag om een demonstratie en ervaar de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de Park- en City Rangers.

Het leveren van kwaliteit en een hoogstaande serviceverlening zijn de belangrijkste uitgangspunten van Jean Heybroek. Ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst kunt u altijd op ons rekenen. Wij staan graag voor u klaar!

 

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]