Imants

Jean Heybroek BV is exclusief verdeler in de Benelux van de Imants groenlijnmachines voor het onderhoud en renovatie van onder andere sportvelden.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Imants heeft inmiddels al ruim 130 jaar ervaring in innovatieve en effectieve machinebouw voor grondbewerking. In 1885 startte de toenmalige dorpssmid in het Brabantse Reusel zijn bedrijf.

Daarna is het snel gegaan; niet alleen speelt Imants in Nederland een steeds belangrijkere rol, maar  is men inmiddels ook een grote wereldspeler in machines voor mechanische grondbewerking. Er wordt onder andere geëxporteerd naar Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Innovatie en ontwikkeling en optimalisatie van bestaande producten zijn kernbegrippen en is altijd de basis en het uitgangspunt geweest van het bedrijf. Om je te onderscheiden van de concurrentie dien je door perfecte kwaliteit en een hoge servicegraad op te vallen. Om daar aan te voldoen worden de machines met de meest moderne technieken ontworpen en in de fabriek in Reusel vervaardigd.

Imants streeft er telkens weer naar machines te ontwikkelen die met zo min mogelijk arbeid en brandstof een maximale prestatie kunnen leveren. Met dat streven heeft men internationale bekendheid verworven.

Jean Heybroek BV is exclusief verdeler in de Benelux van de groenlijnmachines voor het onderhoud en renovatie van sportvelden en distribueert alle producten via een professionele dealerorganisatie en is tevens verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service.

Een belangrijk pijler zijn de nieuwe modellen KORO® by Imants  Fieldtopmakers. De KORO® by Imants FTM 2.0 heeft gedurende de afgelopen 25 jaar een uitmuntende reputatie opgebouwd was toentertijd een ware revolutie!. Het concept is nog steeds actueel en werkt kostenbesparend, kwaliteitsverbeterend en milieu beschermend. Met deze hoge capaciteitsmachine kan eenvoudig de kwaliteit van de grasmat worden gecontroleerd dan wel gefreesd.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]