Imants

Imants heeft inmiddels al ruim 130 jaar ervaring in innovatieve en effectieve machinebouw voor grondbewerking. In 1885 startte de toenmalige dorpssmid in het brabantse Reusel zijn bedrijf.

Daarna is het snel gegaan; Imants is op dit moment een grote wereldspeler in machines voor mechanische grondbewerking. Er wordt geëxporteerd naar Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Innovatie en ontwikkeling en optimalisatie van bestaande producten zijn kernbegrippen. De machines worden met moderne technieken ontworpen en in de fabriek in Reusel vervaardigd.

Imants streeft er telkens weer naar machines te ontwikkelen die met zo min mogelijk arbeid en brandstof een maximale prestatie kunnen leveren. Met dat streven heeft men internationale bekendheid verworven.

Jean Heybroek BV is exclusief verdeler in de Benelux van de groenlijnmachines voor het onderhoud en renovatie van sportvelden en distribueert alle producten via een professionele dealerorganisatie en is tevens verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service.

Veel werktuigen worden gebruikt in combinatie met een compact tractor. Kijk eens wat TYM u kan bieden!

 

 

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]