LM Trac

LM Trac, dé multifunctionele werktuigdrager.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Oy LAI-MU Ab is gevestigd in Rauma, Finland en produceert multifunctionele machines en werktuigen voor LM Trac.
Laimu produceert ook veiligheidscabines van hoge kwaliteit voor verschillende soorten bouwmachines. De productie van veiligheidscabines begon al eind jaren ’60 en is nog steeds een opmerkelijk onderdeel van de huidige activiteiten van het bedrijf.

De merknaam LM Trac heeft in Nederland inmiddels een klinkende reputatie opgebouwd en dat heeft met name te maken met de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en de diversiteit van verschillende toepassingen. Een veel gevraagde combinatie is de werktuigdrager 286 met onkruidborstel. Deze onkruidborstel is door Jean Heybroek ontwikkeld en specifiek afgestemd op de werktuigdragers 286 & 387. Maar er zijn meer toepassingen mogelijk: zet de machine in als fecaliënzuiger, cirkelmaaier, bladblazer, zoutstrooier, veegmachine, heggenschaar, kantensnijder of monteer de WeedSteam® onkruidbestrijdingsmachine.

Jean Heybroek heeft onder andere de unieke kantensnijder en de onkruidborstelarm in eigen beheer ontwikkeld. Beide producten zijn ideaal te combineren met een LM Trac werktuigdrager 286 of 387. De WeedSteam onkruidbestrijdingsmachine is een gezamenlijke ontwikkeling van Jean Heybroek en Hoaf Oldenzaal.

Jean Heybroek BV draagt zorg voor de service en garantie. Maak gebruik van het Pro+ Garantieplan! Daarmee wordt de garantietermijn van de LM Trac tractie units aanzienlijk verlengd Nieuwsgierig en wilt u meer weten? Vraag een demonstratie aan en laat u adviseren door onze deskundige productspecialisten; zij staan u graag met raad en daad terzijde.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]