Maredo

Maredo is een Nederlandse fabrikant die zich met name richt op de ontwikkeling van machines voor onderhoud van grasvelden welke aangebouwd kunnen worden op verschillende merken greensmaaiers en achter tractoren gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een unieke werktuigdrager met verwisselbare aanbouwwerktuigen geïntroduceerd. Bij de ontwikkeling en productie van onderhoudsmachines zijn het gebruik van hoogwaardige techniek en innovatief denken kernbegrippen.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

De moderne machineontwerpen worden ontwikkeld met behulp van nieuwe technologieën, zijn innovatief, duurzaam en hebben een laag Cost of Ownership. Het sleutelwoord bij alle marketing- en productie activiteiten is “luisteren”. Door goed te luisteren naar de klant en de markt, gekoppeld aan grondige marktonderzoeken koppelt Maredo de wensen van de klant aan een uniek productaanbod, op maat gesneden! De gedachte achter het productaanbod is gelegen in het feit dat er behoefte is blijkt te zijn om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren met lichtere machines met minder aandrijfvermogen. Maredo legt de verbinding en dit leidt tot een assortiment van machines die voldoet aan deze specifieke vraag, maar tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige producten fabriceert.

De Maredo machines worden wereldwijd geëxporteerd en op alle continenten is het merk vertegenwoordigd. Sinds 1 maart 2021 is Jean Heybroek commercieel partner van Maredo en verzorgt de exclusieve distributie in Nederland (en voor een deel van het programma) in België en Luxemburg.

Wilt u meer weten over Maredo onderhoudmachines? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten: Maarten van Heck en Gerhard Teunissen hebben bij uitstek de vakkennis om u een goed advies te geven waardoor u de juiste beslissing kunt nemen.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]