Raycam

Jean Heybroek BV is exclusief verdeler in de Benelux van Raycam groenlijn apparatuur, geschikt voor het onderhoud en renovatie van sportvelden.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

  Het merk Raycam wordt, in samenwerking met Campey Turfcare System, door Jean Heybroek exclusief gedistribueerd in de Benelux.  De productlijn is zeer divers en voorziet in een uitgebreid programma van sleepnetten, borstels voor het bewerken van gras en kunstgras, harken, lijnentrekker, zaaimachine, bodemzeef en een  bezandingsmachine.

  Het Raycam programma completeert het leveringsprogramma van Jean Heybroek en voorziet in de behoefte om bij één adres de keuze te hebben tussen elkaar aanvullende productlijnen. Het leveringsprogramma is toegespitst op het onderhoud en renovatie van sportvelden en golfbanen.

  Service heeft bij Jean Heybroek de allerhoogste prioriteit. Het is een vanzelfsprekendheid dat onze klanten tevreden moeten zijn. Na aankoop van een product bent u verzekerd van een goede nazorg, ondersteund door een moderne werkplaats, onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst.

  Veel werktuigen worden gebruikt in combinatie met een compact tractor. Kijk eens wat het merk TYM u kan bieden!

  Wilt u meer weten? Klik dan op onze dealerpagina en vind een dealer bij u in de buurt!

  Wilt u meer informatie?
  Wij helpen u graag verder!

  Bel: 030 - 63 94 611

  [email]