Toro Aqua-Traxx

  Aqua-Traxx

  Toro Aqua-Traxx is een uniek gepatenteerd druppel irrigatie systeem, speciaal ontwikkeld voor irrigatie in de akkerbouw, volle grond groenteteelt en sierteelt.
  Aqua-Traxx Drip Tape heeft een hoge uniformiteit en is eenvoudig aan te leggen. De polyethyleen slang garandeert een precieze en uniforme waterdistributie naar alle planten.
  De Drip Tape wordt in of op de grond gelegd en blijft in de meeste gevallen één groeiseizoen liggen. Voor meerjarige teelt levert Jean Heybroek ook het Toro Neptune druppelirrigatie systeem.

  Druppel Irrigatie

  Druppel irrigatie is een bevloeiingsmethode waarbij water en eventuele meststoffen door middel van een slangenstelsel dicht bij de plant worden gedruppeld. De voordelen: besparing van water, meststoffen en energie en een hogere opbrengst en kwaliteit van het gewas. Zie ook de Irrigatiegids van de Werktuigendagen 2019 met de resultaten van de proefteelten in prei, uien en aardappelen.

  Hoe Toro Aqua-Traxx Drip Tape u kan helpen om uw opbrengst te verhogen, wordt uitgelegd in deze video.
  Bekijk ook de aflevering van het RTL televisieprogramma Doe Maar Duurzaam over druppelirrigatie

  Aqua-Traxx Drip-Tape

  Deze Drip Tape biedt de volgende voordelen:

  • Hogere opbrengsten
  • Kwaliteitsverbetering van gewassen omdat het blad droog blijft
  • Tot 50% besparing op gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen
  • Hoge uniformiteit
  • Besparing op energie
  • Besparing op arbeid

  Aqua-Traxx Drip Tape is eenvoudig aan te leggen met een speciale Drip-Tape legmachine (zie video). Informeer bij uw dealer voor de huurmogelijkheden.
  Het product is gemaakt van 100% zuivere polyethyleen dat zeer sterk is en tevens goed recyclebaar.

  Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij helpen u graag verder!

  Bel: 030 - 63 94 611

  [email]