Jean Heybroek importeert al vele jaren met succes het Zuid Koreaanse tractormerk TYM. Het merk voorziet in een uitgebreide lijn compact tractoren van 25- tot 50 pk.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

  TYM (Tong Yang Moolsan), gevestigd in Seoul, Zuid Korea, is opgericht in 1960. Met meer dan 50 jaar ervaring ontwerpt, fabriceert en distribueert men wereldwijd kwalitatief hoogwaardige tractoren en agrarische apparatuur.

  TYM tractors is een snel groeiend tractormerk met haar snel expanderende dealerorganisatie en wordt door de eindgebruiker gezien en geaccepteerd als producent van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het merk TYM wordt in de Benelux sinds april 2011 vertegenwoordigd door Jean Heybroek. B.V. Tevens vervult Jean Heybroek de rol als Europees distributiecentrum voor onderdelen.

  Het leveringsprogramma bestaat uit een zeer uitgebreide productlijn vanaf 23-50 Pk. Alle  modellen zijn leverbaar met cabines met verwarming en airconditioning en sommige modellen zijn voorzien van een hydrostatische transmissie of uitgerust met de zgn. ‘power shuttle’: schakelen zonder koppelen.

  Jean Heybroek heeft een hoge uitleveringsgraad van onderdelen en fungeert als Europees distributie centrum, waardoor snelle leveringen van onderdelen gegarandeerd zijn.

  Wilt u meer informatie?
  Wij helpen u graag verder!

  Bel: 030 - 63 94 611

  [email]