Wiedenmann

Wiedenmann, gevestigd in Rammingen-Duitsland is al vele jaren actief op het gebied van  ontwikkeling en fabricage van onderhoudsmachines voor sport- en gazonvelden, golfbanen, recreatieterreinen, enz.

Het programma beluchters bestaat uit een complete lijn machines met de serienaam ‘Terra Spike’ en voorziet in machines speciaal ontwikkeld voor het gebruik op greens, tees, zanderige sportvelden of andere fijne gazons.

Een goede beluchter kopen doe je niet zo maar; elk terrein heeft zijn eigen omstandigheden en vraagt soms om speciale toepassingen. De Wiedenmann beluchters “Terra Spike’ hebben wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd. De fabricage vindt plaats in Duitsland, met als resultaat een lijn grond beluchtingsmachines van hoge, degelijk kwaliteit die garant staan voor een optimaal resultaat. De filosofie van Wiedenmann: “Maak altijd producten die  zich te allen tijde kwalitatief  onderscheiden”. Daarin zijn ze met de Terra Spike serie zeker in geslaagd en kunt u beschikken over zeer bedrijfszekere machines.

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]