Wiedenmann

Jean Heybroek is exclusief importeur voor Nederland van de complete lijn Wiedenmann Terra Spike bodem beluchters.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Wiedenmann, met het hoofdkantoor gevestigd in Rammingen-Duitsland, is al vele jaren actief op het gebied van  ontwikkeling en fabricage van onderhoudsmachines voor sport- en gazonvelden, golfbanen, recreatieterreinen, enzovoort. De specialistische bouw, assemblage en distributie vindt plaats vanuit Duitsland, terwijl de vestiging in Hongarije verantwoordelijk is voor de productie van de beluchters. Daarbij wordt gebruik gemaakt van uitermate moderne apparatuur, waaronder een laatste generatie lasrobot, die 360º kan lassen en de geavanceerde richtbank om elke machine tot op de millimeter exact uit te richten.

Het programma beluchters bestaat uit een complete lijn machines met de serienaam ‘Terra Spike’ en voorziet in machines speciaal ontwikkeld voor het gebruik op greens, tees, zanderige sportvelden of andere fijne gazons.

Een goede beluchter kopen doe je niet zo maar; elk terrein heeft zijn eigen omstandigheden en vraagt soms om speciale toepassingen. De Wiedenmann beluchters “Terra Spike’ hebben wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd. De fabricage vindt plaats in Duitsland, met als resultaat een lijn grond beluchtingsmachines van hoge, degelijk kwaliteit die garant staan voor een optimaal resultaat. De filosofie van Wiedenmann: “Maak altijd producten die  zich te allen tijde kwalitatief  onderscheiden”. Daarin zijn ze met de Terra Spike serie zeker in geslaagd en kunt u beschikken over zeer bedrijfszekere machines.

Kijk eens naar de Terra Spike XD 8/210. Met deze beluchter is het mogelijk om met een werkbreedte van 210 cm tot een diepte van 27,5 cm de grond te beluchten. De TwinDrive-aandrijving is hierbij onmisbaar! En wat te denken over het QuickSet systeem, waarmee u zonder gebruik van gereedschap de machine kunt instellen! Het gemak dient de mens!

 

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]