GroenTechniekHolland 2019

Bezoek dé vakbeurs voor groenprofessionals!

Vierde editie GTH

GroenTechniekHolland beleeft van 10 t/m 12 september haar vierde editie.
Het grootste tweejaarlijkse vakevenement voor professionals in de openbare groene ruimte vindt ook dit jaar plaats op het centraal gelegen Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. Dit 125.000 m2 grote terrein biedt volop ruimte om de nieuwste machines en voertuigen te bekijken, te ervaren en in de praktijk te testen.
Alle A-merken en marktleiders zijn op GTH vertegenwoordigd. Veel stands hebben een eigen demonstratieveld. Daarnaast worden enkele gedeeltes van het beursterrein ingericht voor specifieke demonstraties. Ook zijn er lezingen en workshops en vindt de uitreiking plaats van het Gouden Klavertje Vier, de prijs voor de belangrijkste innovatie.

Belangrijke beurs

Uiteraard is ook Jean Heybroek op GTH aanwezig. Arne van der Valk, area manager Groentechniek: “GroenTechniekHolland 2019 wordt voor ons een belangrijke beurs. We staan met drie grote tenten en met het complete verkoopteam op de beurs en komen met enkele zeer interessante innovaties op het gebied van duurzaam onderhoud, o.a. de nieuwe Toro frontcirkelmaaiers, de nieuwe generatie Toro hand en tripel greenmaaiers, de nieuwe Amazone Profihopper 1500 en last but not least de volledig elektrisch aangedreven LM-Trac. We hebben dus veel te vertellen en nemen hier graag rustig de tijd voor. Onze specialisten kijken er dan ook naar uit om iedereen persoonlijk te ontvangen en onder het genot van een drankje samen alle nieuwe machines te bekijken.
Ik wil alle groenprofessionals van harte uitnodigen om langs te komen! Jean Heybroek staat op stand W 09, veld B.”

Korting op uw ticket?

Met korting naar de beurs? Maak dan gebruik van onze speciale kortingskaart!
Registreer u met de activatiecode op onderstaande kortingskaart via www.groentechniekholland.nl. Graag tot ziens!