myTurf Pro

Kostenbesparend beheer van machines en irrigatiesystemen

Toro’s myTurf® Pro is een krachtige, eenvoudig te gebruiken softwaretoepassing die al uw bedrijfsmiddelen volgt en beheert, ongeacht het merk. Real-time gegevens helpen de efficiëntie van het personeel te verbeteren, de levensduur van uw apparatuur te verlengen en de totale onderhoudskosten op uw gehele machinepark te verlagen.

 

VERBIND
Leg machine- en irrigatie informatie vast, combineer deze en krijg toegang tot de apparatuur via een smartphone, real-time, op een web gebaseerd platform. Bekijk de gebruiksgegevens van uw machinepark via een internetverbinding, ongeacht het merk.

BEHEER
Aanpasbare tools bieden interactieve waarschuwingen, automatische en proactieve meldingen, arbeidsbeheer en het bijhouden van de Cost of Ownership. Geeft in zicht in ‘break-even point’ van de apparatuur.

ONDERHOUD
Bestel onderdelen, plan service- en routine-onderhoudstaken, inventariseer, bewaak de arbeidskosten van uw medewerkers of genereer 24/7 rapporten.

VEREENVOUDIG
Toro’s myTurf® Pro is wereldwijd een uniek platform voor professionele beheerders en is ontworpen om uw beheerstaak gemakkelijker te maken. Met myTurf® Pro verkrijgt u eenvoudig controle over de efficiënte inzetbaarheid van uw apparatuur.

TORO NSN®
Maak gebruik van het Toro NSN® team, zij staan volledig tot uw beschikking en kennen myTurf van binnen en buiten. Toro’s National Support Network biedt u de hardware, software, telefoon of hulp op afstand die u nodig hebt om uw systemen en apparatuur soepel te laten draaien.

Met meer dan 4.800 klanten wereldwijd, biedt Toro NSN u specifieke technische ondersteuning via online chat, e-mail en telefoon.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze productspecialist Arne van der Valk en vraag om een deskundig advies.
Stuur een e-mail naar: avdvalk@jeanheybroek.com