Nieuwe Greenkeepers Training Succesvol

Voor het eerst op locatie

Speciaal voor greenkeepers organiseert Jean Heybroek elk jaar gebruikerstrainingen voor haar golf gerelateerde producten. De trainingen zijn populair: ook dit jaar grepen veel greenkeepers de kans om hun kennis van de machines te testen en verder uit te breiden.

Nieuw concept
Trainen is niet alleen luisteren maar ook doen. Daarom werden de trainingen dit jaar voor het eerst op locatie gegeven: op de Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort, Golfclub Best te Best en Golfclub Weleveld in Zenderen verzorgden onze specialisten een leerzame en nuttige training, zo bleek uit de enthousiaste reacties van de deelnemers.

Schot in de roos
De trainingen bestonden uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens het theorie gedeelte deelden area managers Arne van der Valk en Maarten van Heck informatie en kennis over de golf gerelateerde Toro producten. De praktijktraining werd verzorgd door monteur Kevin Bloemendaal. Dit bleek een schot in de roos: als ervaren deskundige kon hij ter plekke aanwijzingen en tips geven voor bijvoorbeeld het afstellen van een maaieenheid en andere praktische zaken.

Wordt vervolgd
Gezien de positieve reacties van de deelnemers is de nieuwe aanpak van de trainingen een goede keuze. Een herhaling in 2019 is dan ook zeker aan de orde.