Primeur voor Feyenoord

Eerste Toro Outcross is voor De Kuip

Nieuwe topspelers

De beste grasmat van de eredivisie heeft er sinds deze week een aantal topspelers bij: de Rotterdamse voetbalclub heeft bij haar dealer Van den Berg Machines vier onderhoudsmachines aangekocht om de grasmat in De Kuip en trainingscomplex 1908 ook de komende jaren in topconditie te kunnen houden. Daarbij heeft Feyenoord tevens de primeur: de Toro Outcross die nu op de Rotterdamse grasmat staat, is het eerste exemplaar dat in de Benelux is verkocht.

Fantastische machine

Het grasteam heeft reikhalzend naar de komst van de Toro Outcross uitgekeken. Ook bij andere bedrijven is al veel belangstelling voor dit multifunctionele terreinvoertuig. Area manager Maarten van Heck: “We krijgen veel aanvragen binnen. Het is dan ook een fantastische machine die veel andere machines overbodig maakt en door vrijwel iedereen is te bedienen. De Outcross heeft een lage bodemdruk en is gazonvriendelijk en jaarrond inzetbaar. Veel van onze afnemers zien dat zij met de Toro Outcross aanzienlijk op hun kosten kunnen besparen.”

“Onwijs gaaf!”

Tegelijk met de Outcross heeft Feyenoord een Imants FieldTopMaker, een Toro ProCore en een Toro ReelMaster 5610 aangekocht. Hiermee is de voetbalclub klaar voor de toekomst en kan het ook de komende jaren vol vertrouwen de strijd met andere velden aan: de grasmat van Feyenoord werd dit jaar voor de zesde keer op rij door de VVCS uitgeroepen tot het beste veld voor de eredivisie en het grasteam is vast van plan om deze toppositie ook de komende jaren vast te houden. Grasmeester Erwin Beltman sleepte daarnaast de titel ‘Fieldmanager of the Year’ in de wacht. Een mooie bekroning voor het harde werk van de fieldmanager en zijn team, aldus Beltman: “We zijn samen dag in dag uit met de velden bezig, weer of geen weer. We zijn er altijd en samen leveren we een mooi product voor Feyenoord en het Nederlands elftal.” Beltman is dan ook dolblij met de nieuwe machines: “Onwijs gaaf dat deze combinatie nu de onze is!”