Reinigingstechniek

Schoonmaakmachine Kopen? Ga voor Echt Schoon!

Maakt uw schoonmaakmachine echt schoon? De schoonmaakmachines van Jean Heybroek wèl!
Jean Heybroek Cleaning Cobotics is specialist op het gebied van professionele en industriële schoonmaakrobots, schrobmachines, veegmachines en stofzuigers. Onze reinigingsmachines onderscheiden zich door het gebruiksgemak, de zeer lage onderhoudskosten en het resultaat: een echt schone vloer. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie.

Vragen? Wij helpen u graag!

030 - 63 94 611

Uw schoonmaakmachine - uw visitekaartje

Uw schoonmaakmachine en het belang van een schone vloer

Een schone vloer werkt!
Of het nu gaat om uw magazijn, productieruimte of kantoor: een schone vloer is essentieel voor een representatieve uitstraling van uw bedrijf en het welzijn en de veiligheid van uw medewerkers. Het belang van de juiste schoonmaakmachine wordt hierbij echter vaak onderschat. Welke reinigingsmachine u kiest heeft namelijk grote gevolgen voor de hygiëne en productiviteit op uw bedrijfsvloer en ook op uw kosten: een goede schoonmaakmachine gaat immers langer mee, heeft minder onderhoud nodig en bespaart u kostbare arbeidsuren omdat de machine de vloer in minder gangen kan reinigen.

Topkwaliteit schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines zijn verkrijgbaar in vele soorten en kwaliteiten. Jean Heybroek Cleaning Cobotics is leverancier van een uitgebreid assortiment schoonmaakrobots, schrobmachines, eenschijfsmachines, veegmachines en professionele en industriële stofzuigers van de volgende topmerken:

 • Factory Cat schrobmachines en veegmachines
  Robuuste en zeer betrouwbare industriële schrobzuigmachines en veegzuigmachines.
  De schoonmaakmachines van Factory Cat worden ingezet in o.a. de (voedings)industrie, logistiek, groothandel, parkeersector en andere branches met vloeren die verontreinigd zijn met olie, vet, productieresten of bandensporen. Maar ook in de retail en de institutionele sector vinden deze gebruiks- en onderhoudsvriendelijke schoonmaakmachines hun weg. Factory Cat biedt een compleet assortiment opzit- en achterloop reinigingsmachines met accu voor vloeren van 50 tot 10.000 m2.
 • Isal veegmachines
  Degelijke en krachtige professionele & industriële veegzuigmachines.
  De veegmachines van Isal zijn zeer veelzijdig en geschikt voor zowel professionele als industriële reiniging. De machines zijn eenvoudig van ontwerp, hebben weinig onderhoud nodig en gaan jarenlang mee. Isal veegzuigmachines zijn voorzien van een direct veegsysteem en weten raad met onder andere (fijn)stof, spaanders, zaagsel, zand, grind, grond, bladeren et cetera. De machines worden gebruikt in de industrie, tuinbouw, opslag, logistiek, retail, recreatie en vele andere sectoren. Het  assortiment is zeer uitgebreid en biedt zitveegmachines en achterloop veegmachines op accu of brandstof voor vloeren van vrijwel elke afmeting.
 • Columbus reinigingsmachines
  Professionele schrobzuigmachines, veegzuigmachines, eenschijfsmachines en stofzuigers.
  Voor elke Columbus schoonmaakmachine geldt dat de kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd is. Deze robuust gebouwde, duurzame en zeer gebruiksvriendelijke reinigingsmachines zijn perfect afgestemd voor het efficiënt reinigen van vloeren in de retail, zorg, recreatie en vele andere professionele toepassingen. Het assortiment biedt tevens innovatieve oplossingen zoals het antibacteriële noBAC systeem voor schrobzuigmachines die gebruikt worden in ruimten met strenge hygiënevoorschriften zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen, keukens en de levensmiddelenindustrie.
 • Adlatus en Gaussian schoonmaakrobots
  Slimme schoonmaakmachines die geheel autonoom hun werk kunnen doen. Met deze innovatie sleepte de Duitse fabrikant Adlatus Robotics al meerdere prijzen in de wacht.
 • Delfin stofzuigers
  Slimme en efficiënte industriële stofzuigers en afzuigsystemen.
  Het leveringsprogramma van Delfin bestaat uit meer dan 150 modellen stofzuigers en afzuigsystemen geschikt voor het opzuigen van fijnstof, betonstof, kwartsstoffen, oliën, spanen, glas, metaalslijpsel, houtsnippers, as, slakken en andere productieresten. Van 0,4 kW tot 200 kW, op stroom of diesel aangedreven, met verschillende filters en/of ATEX-gecertificeerd en afzuiginstallaties voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Ook oplossingen op maat zijn mogelijk.

Schoonmaakmachine Kopen of Leasen

Overweegt u de aankoop van een nieuwe schoonmaakmachine? U kunt bij Jean Heybroek uw reinigingsmachine kopen of leasen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en lease-opties. Ook voor een gebruikte schoonmaakmachine kunt u bij ons terecht: wij hebben een regelmatig variërend aanbod aantrekkelijk geprijsde occasion reinigingsmachines en demo modellen.

Oplossing op maat

Bij Jean Heybroek is heel veel mogelijk. Wat uw wensen ook zijn: ons uitgebreide gamma biedt voor elke vloer en iedere situatie een oplossing, ook voor extreem vuile voeren met bijvoorbeeld olie, vet of bandensporen.
Graag kijken we samen met u welke schoonmaakmachine het meest geschikt is voor de toepassingen die u in gedachten heeft en geven wij desgewenst een gratis en vrijblijvende demonstratie bij u op locatie. Zodat u zelf het verschil kunt zien. Een schone vloer werkt!

100% Tevredenheidsgarantie

Wij zijn rotsvast overtuigd van de betrouwbaarheid en onderscheidende prestaties van onze schoonmaakmachines. Naast een uitstekende service geven wij dan ook 100% tevredenheidsgarantie.

 

 • Factory Cat logo