Adlatus

Adlatus is de ontwikkelaar van de eerste geheel autonoom reinigende en zichzelf verversende schoonmaakrobot. De robotsystemen van Adlatus worden gebruikt in de industrie, logistiek, openbare ruimtes, openbaar vervoer, winkelcentra, zorginstellingen en voor vele andere toepassingen.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Adlatus Robotics

Adlatus Robotics is in 2015 opgericht als startup in het Duitse Ulm. De ontwikkeling van een zeer innovatieve service robot en het winnen van onder andere de Purus Innovatie Award en de schoonmaakwedstrijd van de Duitse spoorwegen (DB) gaven het bedrijf een vliegende start in de schoonmaakwereld.
Hoewel het bedrijf nog jong is, hebben de belangrijkste oprichters al meer dan twintig jaar ervaring in robotisering. Zij zijn dan ook goed bekend met de klantbehoefte en de ontwikkeling op het gebied van professionele schoonmaakrobots.

Missie

Digitalisering en globalisering  veranderen ook de behoeften in de schoonmaakwereld en vragen om innovatieve oplossingen vanuit de markt. Adlantus ondersteunt deze verandering en ontwikkelt autonome, professionele service robots. Het biedt haar klanten complete oplossingen inclusief advies, training en service.

Ontworpen om te dienen

Adlatus is Latijn en betekent assistent. Dit is dan ook de filosofie van het bedrijf: de schoonmaakrobots zijn ontworpen om operators te assisteren bij het schoonmaken van vloeren in vele situaties en om hun werk gemakkelijker te maken. Ze passen zich aan hun omgeving aan en kunnen verschillende taken uitvoeren, afhankelijk van de eisen van de omgeving en de wensen van de gebruiker.

Hoogwaardige Componenten

Adlatus hecht grote waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De finale assemblage van de service robots vindt plaats in de productielocatie in Ulm / Badem Württemberg. Hier wordt gewerkt met gekwalificeerde, professionele medewerkers en hoogwaardige componenten zoals roestvrij stalen onderdelen en onderhoudsvrije motoren zonder koolborstels.

Download de brochure:

Jean Heybroek – Officieel Leverancier Adlatus

Jean Heybroek BV is officieel leverancier van Adlatus voor Nederland. Uw schoonmaakrobot wordt door ons geleverd met een uitstekende service en garantie. Ook leveren wij originele, hoogwaardige onderdelen zodat u uw schoonmaakrobot nog jarenlang probleemloos kunt blijven gebruiken.

Plan een gratis sitecheck!

Wilt u weten of de schoonmaakrobots van Adlatus ook uw werknemers bij hun werkzaamheden kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende sitecheck bij u op locatie:


 

  • Factory Cat logo
  • Gausium logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]