Columbus

Columbus: Professionele Schrobmachines – Eenschijfsmachines – Veegmachines – Stofzuigers

Columbus is de Duitse fabrikant van professionele reinigingsmachines. Made in Germany staat bij Columbus voor kwalitatief goede, betrouwbare en duurzame schoonmaakmachines die afgestemd zijn op de wensen en de behoeften van de gebruiker en geschikt zijn voor vele toepassingen.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

De Missie van Columbus

“Professionele reinigingsmachines voor professioneel gebruik”. Dat is al meer dan 80 jaar de missie van Columbus.
Inmiddels heeft dit Duitse bedrijf een vaste plek in de markt veroverd. Met een op de wensen en eisen van de klant afgestemd assortiment schrobmachines, veegmachines, eenschijfsmachines en stofzuigers. Betrouwbare professionele schoonmaakmachines die garant staan voor een perfect schoonmaakresultaat en jarenlang probleemloos gebruik.

Made in Germany

Alleen de juiste schoonmaakmachine garandeert een schone vloer waarop efficiënt en veilig kan worden gewerkt. Columbus maakt machines voor elke industriële of professionele toepassing die dag in dag uit zorgen voor een perfect schoon resultaat. Of het nu gaat om een schrobmachine, veegmachine, eenschijfsmachine of stofzuiger: elke Columbus reinigingsmachine is robuust gebouwd, duurzaam en eenvoudig in het gebruik. De machines van Columbus zijn ontwikkeld met Duitse engineering en know-how en voorzien van in de praktijk geteste technologie. Schrobmachines, eenschijfsmachines, professionele stofzuigers en veegmachines: voor elke machine geldt dat de kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd zijn.

Duurzame Schrobmachines en Veegmachines

‘Minder van alles, beter voor iedereen’, dat is het uitgangspunt van de fabrikant als het gaat om duurzaamheid en de bescherming van het milieu:

  • Minder belasting van het milieu dankzij een geïntegreerd chemiedoseersysteem. Altijd de juiste mengverhouding door elektronisch geregelde dosering. Minimaal gebruik van chemicaliën en een voorzichtige reiniging van de vloer waardoor deze langer mooi blijft.
  • Minder materiaalverbruik dankzij economisch, ruimtebesparend design. Zo sparen de innovatieve dubbelwandige tanks van de schrobmachines ruimte en gewicht.
  • Minder energieverbruik dankzij aandrijving met lage wrijving. Borstels en tractiemotor behalen het benodigde vermogen en bereiken optimale resultaten met een minimum aan energie.
  • Minder afval dankzij herbruikbare materialen en onderdelen. Polyethyleen wordt vermalen tot pellets en opnieuw gebruikt als grondstof voor nieuwe tanks. Staal kan zonder kwaliteitsverlies worden gerecycled. De machines zijn zoveel mogelijk uitgerust met elektromechanische elementen. Deze zijn recycleerbaar en bevatten veel minder toxische componenten dan elektronische besturingsprintplaten.
  • Minder waterverbruik dankzij slim ontworpen borstels. De borstels van Columbus hebben extensieve, getexturiseerde borstelharen die over het gehele oppervlak van de borstel zijn geplaatst. De borstelharen bewerken een groter gebied en verdelen het spaarzaam gebruikte water gelijkmatig. De buitenste ring van de borstelharen is bijzonder dicht en houdt altijd voldoende reinigingsoplossing binnen de borstel, zelfs bij gebruik van kleine hoeveelheden water.

Met deze kernpunten geeft Columbus de belofte ‘Clean is Quality’ een extra lading en zet het bedrijf het begrip ‘schoon’ in een breder perspectief. Met duurzame machines van topkwaliteit die niet alleen perfect reinigen maar tevens vriendelijk zijn voor het milieu.

Jean Heybroek BV – Importeur Columbus reinigingsmachines

Jean Heybroek is Nederlands importeur van Columbus reinigingsmachines. Uw Columbus machine wordt door ons geleverd met een uitstekende garantie en de allerbeste service. Ook kunt u bij ons terecht voor Columbus onderdelen.
Wilt u onderdelen Columbus of een Columbus schoonmaakmachine bestellen? Neem contact met ons op!

 

  • Factory Cat logo
  • Gausium logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]