Factory Cat

Factory Cat – Handmade in the USA

Factory Cat schrobmachines en veegmachines zijn zeer robuust en speciaal ontworpen voor industriële toepassingen.
Door de uitstekende prestaties worden deze betrouwbare en onderhoudsvriendelijke machines veel gebruikt voor het reinigen van zeer vuile vloeren in onder andere de logistiek, (voedings)industrie, de parkeerbranche maar ook in de retail, parkeergarages en de institutionele sector.

Jean Heybroek is al sinds 1996 exclusief distributeur van Factory Cat voor de Benelux.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Heavy Duty Cleaning Equipment

Factory Cat en fabrikant RPS Corporation hebben zich sinds de oprichting in 1986 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van reinigingssystemen. Voor dit gepassioneerde familieconcern staat de relatie nog centraal en wordt goed geluisterd naar de echte wensen van de markt. Het uiteindelijke doel hierbij is machines te ontwerpen die een betere prestatie neerzetten en een langere levensduur hebben tegen zo laag mogelijke gebruikskosten.

Meerwaarde

Factory Cat produceert geen standaard reinigingsmachines maar biedt meerwaarde in vele vormen. Niet voor niets heeft het merk wereldwijd een reputatie opgebouwd als fabrikant van de zwaarst gebouwde reinigingssystemen die in het marktsegment beschikbaar zijn.
Meer dan 400 distributeurs in meer dan 40 landen delen de FactoryCat passie en bedienen een groot netwerk van tevreden gebruikers.

Unieke Constructie

Factory Cat maakt bij de productie van alle modellen gebruik van uitsluitend Amerikaanse kwaliteitscomponenten. Het design is zeer eenvoudig en goed toegankelijk voor onderhoud en reiniging. De machines worden liever wat zwaarder geconstrueerd dan in werkelijkheid nodig is. Dit resulteert in een hoge mate van betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten.

Pluspunten

 • Onverwoestbare constructie
 • Chemievrij ‘green clean’ concept d.m.v. ozon-technologie
 • Eenvoudige elektronica zonder storingsgevoelige tiptoetsen
 • Krachtige onderhoudsvrije rij-aandrijvingen
 • Zware motoren voor sterke prestaties
 • Instelbare borsteldruk voor optimaal resultaat
 • Makkelijk toegang voor schoonmaak en service
 • Gepatenteerd vacuumsysteem: besparing op kosten en levensduur van de vacuummotor
 • Laag geluidsniveau
 • Grote accu capaciteit

Schrob/Zuigmachines

Factory Cat schrobmachines kunnen worden uitgerust met twee schrobsystemen zodat er voor iedere toepassing een perfecte oplossing is. Elk schrobsysteem heeft actieve neerwaartse borsteldruk. Hierdoor wordt de vloer beter en sneller schoon in vergelijking met andere machines. Daarnaast zijn schrobmachines ontworpen om te werken in de meest zware omstandigheden. Een Factory Cat schrobmachine heeft hierdoor lagere exploitatiekosten en een langere levensduur.

Opzit Schrob/Zuigmachines

De zitschrobmachines van Factory Cat hebben allemaal een zwaar stalen chassis. Daarnaast zijn op cruciale plaatsen beschermrollers geplaatst waardoor zowel muur als machine worden beschermd. Elke machine heeft instelbare borsteldruk waardoor de vloer grondiger en sneller kan worden gereinigd. Een 36Volt systeem met groot accupakket zorgt voor een lange werktijd op een volle accu. Doordat zowel het stuur als de stoel verstelbaar zijn, is een FactoryCat zitschrobmachine een ergonomische werkplek.
De vier modellen, twee schrobsystemen en verschillende werkbreedten bieden altijd een juiste oplossing voor iedere toepassing.

Veeg/Zuigmachines

De veegzuigmachines van Factory Cat zijn geschikt voor het droog en stofvrij vegen en opvangen van los vuil. Door een speciaal ‘direct veegsysteem’ en een ‘long-life high capacity’ stof filtersysteem kunnen de 34 en TR modellen worden ingezet in de meest zware omstandigheden. De zwaar stalen constructie werkt als een goede bescherming van de investering. Met de eenvoudige constructie en elektronica heeft een Factory Cat veegmachine een bewezen levensduur van decennia.

Vrijblijvende Demo

De initiële investering in een Factory Cat biedt al snel financiële voordelen voor de wat langere termijn. Waarom dit zo is, tonen wij graag aan tijdens een vrijblijvende demonstratie op locatie. Laat u overtuigen en neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 • Factory Cat logo
 • Gausium logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]