Gausium

Gausium Robotics

Gausium (alias Gaussian Robotics) is een van de grootste spelers op de markt van schoonmaakrobots en autonome navigatie. De schrob-/veeg-/zuig Ecobots worden wereldwijd ingezet in logistieke centra, productielocaties, zorginstellingen, warenhuizen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages en vele andere bedrijven en sectoren.Gausium logo

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Gausium – toonaangevend in de robotica-industrie

Sinds de oprichting in 2013 heeft Gausium zich in een recordtempo ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de markt voor schoonmaakrobots en autonome navigatie. Het bedrijf heeft een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productiefabriek. Onder haar vele klanten en partners bevinden zich grote bedrijven zoals o.a. Amazon, Bosch, Hyundai, Decathlon en Mercedes Benz.

In dienst van de mens

Gausium gelooft dat technologie op de juiste manier gebruikt moet worden om mensen te dienen. Met veilige, ergonomische en milieuvriendelijke robots die mensen in hun taken ondersteunen zodat zij nauwkeuriger, efficiënter en prettiger kunnen werken. De schoonmaakrobots van Gausium zijn dan ook ontworpen om met uw medewerkers samen te werken, niet om hen te vervangen. Vandaar de naam ‘Ecobot’ die de fabrikant aan haar producten gaf.
De Ecobots bevatten geavanceerde technologie en hebben alle functies die u van een autonome robot verwacht. Toch zijn ze eenvoudig te bedienen: ze zijn zo ontwikkeld dat uw medewerkers nauwelijks training nodig hebben om ermee te kunnen werken. Alle robots hebben bovendien zowel een ‘auto’ als een ‘manual’ modus zodat u zelf kunt kiezen hoe u ze wilt inzetten.

Download de brochure:

Veilig

De Ecobots van Gausium zijn zeer veilig in het gebruik en detecteren zowel statische als bewegende obstakels en mensen. Dankzij de nieuwste AI-technieken kunnen de robots zelfs objecten van slechts enkele centimeters groot detecteren en ontwijken. En mocht het nodig zijn om een taak te onderbreken, dan kan de Ecobot de laatste onvoltooide taak hervatten zonder interventie van buitenaf.

Ergonomisch

Bij de ontwikkeling van al haar producten zet Gausium de gebruiker centraal. Doordat de cobot uw medewerkers juist bij de zware taken ondersteunt, wordt de ergonomische belasting tot een minimum beperkt. Ook bij het ontwerp van de robots er veel aandacht besteed aan ergonomische aspecten. Zo hebben alle robots een ergonomische hendel zodat ze ook handmatig moeiteloos te manoeuvreren zijn en zijn de Ecobots 75 en 111 voorzien van een handige opstaptrede.

Milieuvriendelijk

De Ecobots van Gausium werken zeer efficiënt, hebben weinig onderhoud nodig, maken gebruik van duurzame batterijen en zijn  zeer zuinig met water. Dit betekent lagere bedrijfskosten en een kleinere impact op het mileu.

Meer weten? Plan een gratis sitecheck!

Wilt u weten of de schoonmaakrobots van Gausium iets zijn voor uw bedrijf? Plan dan een gratis en vrijblijvende sitecheck:

 

  • Factory Cat logo
  • Gausium logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]