Gaussian Robotics

Met trots introduceert Jean Heybroek de Ecobot schoonmaakrobots van Gaussian Robotics.
Gaussian is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van autonome schoonmaakrobots en servicerobots die zich onderscheiden door hun geavanceerde techniek en gebruiksgemak.
De Ecobot schrobmachine robots en veeg-/stofzuiger robots van Gaussian worden wereldwijd ingezet in logistieke centra, productielocaties, warenhuizen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages en vele andere bedrijven en sectoren.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Gaussian Robotics – toonaangevende speler in de robotica-industrie

Sinds de oprichting in 2013 heeft Gaussian Robotics zich in razend tempo ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de markt voor schoonmaakrobots en autonome navigatie. Met haar bedrijfstak navigatieoplossingen heeft het bedrijf inmiddels een marktaandeel van meer dan 60% in de Chinese robotica-industrie.

SLAM voor optimale autonome navigatie

Gaussian Robotics combineert de technieken Laser SLAM (Simultanous Localization And Mapping) en Visual SLAM in haar servicerobots, veiligheids patrouille robots en de Ecobot schoonmaakrobots.

Eigen productie

GS is gevestigd in Shanghai en Singapore. Het bedrijf heeft een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productiefabriek. Onder haar klanten bevinden zich grote bedrijven zoals o.a. Bosch, Hyundai, University of Toronto, de SNCF en de Sheraton hotels.

  • Factory Cat logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]