Isal veegmachines zijn zeer betrouwbare en solide veegzuigmachines, geschikt voor professioneel en industrieel gebruik.
Of u nu op zoek bent naar een zeer eenvoudige mechanische veegmachine, een compacte achterloop veegmachines of een grote zitveegmachine: voor elke toepassing en vloer heeft Isal een passende oplossing. Vraag ons gerust om advies of om een vrijblijvende demonstratie!

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Isal Veegmachines en Veegzuigmachines

Isal veegmachines kenmerken zich door eenvoud en efficiëntie. De machines zijn vrijwel onverwoestbaar en gaan jarenlang mee. De veegzuigmachines van Isal zijn degelijk en hebben zeer weinig onderhoud nodig. Door de simpele techniek en het overzichtelijke bedieningspaneel kan vrijwel iedereen een Isal veegmachine bedienen. Dat is extra handig als u te maken heeft met wisselend personeel of externe partijen die de machine gebruiken.
Ook als het gaat om de toepassing zijn de veegmachines zeer veelzijdig. De slijtvaste borstels en slijtvast polyester filter garanderen een perfect resultaat. Ze worden dan ook gebruikt in de meest zware omstandigheden.

Voor ieder Veegprobleem de Juiste Oplossing

Het leveringsprogramma van Isal is zeer compleet. Van de meest eenvoudige en economische handveegmachine tot veelzijdige achterloop machines en super efficiënte hydraulische zitveegmachines: met 12 platform modellen achterloop- en opzit veegmachines in verschillende uitvoeringen is er voor ieder veegprobleem een geschikte oplossing!

Eenvoudig en Doeltreffend

Alle Isal veegmachine modellen zijn technisch zeer eenvoudig en doeltreffend geconstrueerd. Hierin zit niets meer dan nodig is om lang en probleemloos uw vloer stofvrij te vegen:

  • Eenvoudig stalen chassis en kunststof opbouw
  • Accu of verbrandingsmotor
  • Slijtvast paneel stoffilter
  • Conventionele en betrouwbare elektronica
  • Direct veegsysteem speciaal voor gebruik in industriële toepassingen
  • Duurzame borstels
  • Automatische vuil hooglediging (grotere modellen)

Historie

Isal is in 1974 opgericht als fabrikant van metalen componenten in een van de meest actieve industriële regio’s van Italië.
Sinds 1988 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van louter industriële veegzuigmachines. Met succes: dat bewijzen de vele tevreden klanten en de duizenden veegmachines die wereldwijd worden verkocht.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Isal hecht grote waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Elke stap in het productieproces wordt continu bewaakt en waar mogelijk geoptimaliseerd en verder verduurzaamd. Hierin werkt het bedrijf samen met SGS (Société Générale de Surveillance), wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Iso Certificaten

  • ISO 9001:2008: bedrijf opereert volgens internationaal erkende kwaliteitsmanagementprincipes
  • ISO 14001:2004: bedrijf toont verantwoordelijkheid voor het milieu o.a. door verontreiniging te voorkomen, het gebruik van energie en bronnen te verminderen en exploitatiekosten te reduceren.
  • Factory Cat logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]