Kodiak schrobzuigmachines zijn betaalbare heavy-duty machines, handgemaakt in Amerika. Zonder gimmicks maar ontwikkeld met de focus op duurzaamheid, onderhoudsgemak, efficiency en jarenlang probleemloos gebruik. De ideale keuze als u op zoek bent naar een degelijke en betrouwbare machine voor een scherpe prijs.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs

De industriële schrobmachines van Kodiak zijn qua prijs vergelijkbaar met machines uit het midden-/lage segment, maar onderscheiden zich door hun eenvoud, hun betrouwbaarheid en hun oerdegelijke constructie.
Door het eenvoudige ontwerp en gebruik van minder elektronica kunnen de machines tegen relatief lage kosten worden geproduceerd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De machines zijn voorzien van een RVS constructie, rotatie gegoten kunststof tanks en eenvoudige elektronica. Met een Kodiak schrobzuigmachine haalt u dan ook een oersimpele maar super degelijke machine in huis die topprestaties levert, zeer weinig onderhoud vraagt en goed is voor jarenlang gebruiksplezier.

Een kijkje van binnen

Het team van Kodiak heeft meer dan 100 unieke machines ontworpen en gebouwd. Over de constructie is dan ook heel goed nagedacht. Vanaf de eerste potloodschets tot het eindproduct is alles gericht op duurzaamheid, onderhoudsgemak, prestaties, en productiviteit.

Elke Kodiak machine wordt gebouwd op een sterk stalen frame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vacuum motor wordt beschermd tegen vocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen ingewikkelde elektronica. Mocht er ooit iets kapot gaan, dan hoeft u geen dure printplaat te vervangen
  • Factory Cat logo
  • Gausium logo

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]