Chemievrij Reinigen met Ozontechniek

Chemie- en geurvrij reinigen met uw schrobzuigmachine in één gang. Dat is Zero3, de nieuwste innovatie van het gerenommeerde merk Factory Cat.
Deze nieuwe manier van reinigen, met aan boord ozontechniek, heeft een remmende anti-bacteriële werking en rekent grondig af met schimmels en vieze geuren zonder gebruik van schoonmaakmiddelen.

O3+

Indien op de vloer olie en/of vetten aanwezig zijn, kan gebruik gemaakt worden van aan boord zeep. Kies hiervoor dan het O3+ systeem: dit is Zero3 met aanboord zeep. In dit geval blijft de ozon ook actief.

Grondiger – Effectiever – Duurzamer

Factory Cat levert altijd de beste kwaliteit vloerreiniging. Hierbij maakt het niet uit welke machine uit de uitgebreide range u gebruikt. De nieuwste innovatie maakt het mogelijk dat u nog grondiger, effectiever en omgevingsvriendelijker schoonmaakt, aldus Rob van Ginkel (salesmanager Jean Heybroek).

Factory Cat heeft haar innovatie op basis van Ozon de naam Zero3 gegeven. Wanneer u reinigt met Zero3 rekent u naast vuil en vloerverontreiniging ook af met bacteriën en schimmels. Er komt geen vervuiling uit de vacuümmotor, waardoor u geen bacteriën uitstoot in de ruimte. U rekent direct af met geuren die in de werkruimte en/of in het afvalwater komen. Dit concept wordt Green Cleaning genoemd. Dit is beter voor mens & milieu en levert een beter schoonmaakresultaat op.

Wie is de gebruiker

Feitelijk kan iedereen reinigen met Zero3 die grondig, effectief en omgevingsvriendelijk wil schoonmaken. Desondanks zijn er een aantal segmenten waarbij deze aanpak een basisvereiste zou moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt, diervoeder of eindproducten die gevoelig zijn voor bacteriën en schimmels.
Ook in bedrijven waar sterke geuren hangen, werkt het concept fantastisch.

Hoe Werkt Het?

Zero3 kan op iedere nieuwe Factory Cat schrobmachine gebouwd worden: op zowel de achterloop- als de opzitmodellen. De machine krijgt de Zero3 ozongenerator ingebouwd. Eenvoudig uitgelegd: Zero3 ontstaat door een oxygen molecuul te laten ontwikkelen tot een ozon molecuul, waarmee u kunt reinigen.

Vraag een Gratis Demonstratie!

Het verbluffende resultaat kunt u het best beoordelen door de Factory Cat machine met Zero3 aan het werk te zien in uw bedrijf. Vergelijk de resultaten van uw bestaande reinigingsmachine eens met de Zero3 machine in uw eigen bedrijfsruimte. Deze test levert u het beste bewijs: uw eigen overtuiging!

Jean Heybroek verzorgt gratis demonstraties op afspraak bij bedrijven die de aanschaf van een nieuwe reinigingsmachine (met of zonder Zero3) overwegen. Wij ontvangen uw uitnodiging graag op 030 – 6394611.