Service

Service Voorop

Service heeft bij Jean Heybroek de allerhoogste prioriteit. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt dan ook voor zich. Naast het leveren van kwaliteitsproducten besteden wij daarom ook veel aandacht aan een goede nazorg. 
Onze divisies worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst. Dit alles om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier van uw aankoop zult hebben!

Eigen WerkplaatsIn onze moderne werkplaats beschikken wij over alle moderne hulpmiddelen zoals hefbruggen, slijpbanken, accu-diagnose apparatuur, een lasafdeling en ervaren medewerkers die continu door onze leveranciers worden getraind. Ook oplossingen op maat zijn mogelijk: wij hebben alle kennis en middelen in huis om uw machine aan te passen aan uw specifieke wensen.

Mobiele Servicedienst


Bij een onverwachte storing staan wij voor u klaar om deze snel en vakkundig te verhelpen. Zo zijn wij in de regel binnen 24 uur op locatie met een volledig uitgeruste servicewagen en een van onze ervaren monteurs. Stilstand blijft zo tot een minimum beperkt en de continuïteit van uw bedrijf komt niet in gevaar.