Sponsoring

Jean Heybroek is maatschappelijk betrokken en ondersteunt verschillende organisaties en evenementen die verband houden met de golfsport.
Wij zijn onder meer sponsor van:

Robert Kalkman Foundation

“Golf fun for children with cancer”: Kinderen met kanker en/of een lichamelijke beperking helpen met ontspanning en afleiding tijdens hun ziekte. Dat is de missie van de in 2007 door voormalig voetbaltalent Robert Kalkman opgerichte Robert Kalkman Foundation. 
De stichting organiseert golf fun clinics door heel Nederland op de verschillende golfbanen. Ze is daarbij volledig afhankelijk van donaties, giften en de vrijwillige inzet van bedrijven en particulieren.
 Jean Heybroek is een van de ambassadeurs van de Robert Kalkman Foundation en heeft een speciale golfkar in bruikleen gegeven.
Wilt u ook sponsor worden van de Robert Kalkman Foundation: kijk op de RKF website voor meer informatie.

KLM Open

Het KLM Open is een van de best bezochte sportevenementen van Nederland en met zijn meer dan 100 jaar een van de oudste toernooien van de European Tour. Jean Heybroek is er trots op als sponsor haar naam te kunnen verbinden aan dit prestigieuze golftoernooi met de levering van extra golf- en transportvoertuigen, maaimachines en service support.

Greenkeeper of the Year

De verkiezing van de Greenkeeper of the Year is een initiatief van Vakblad Greenkeeper en wordt door Jean Heybroek ondersteund.
De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste en meest getalenteerde greenkeeper van Nederland voor zijn bijdrage aan zijn vak, zijn vakgenoten en zijn golfbaan.

Fieldmanager of the Year

Vakblad Fieldmanager organiseert de Fieldmanager of the Year verkiezing waarbij een deskundige jury beoordeelt wie zich het komende jaar de beste en meest getalenteerde fieldmanager van Nederland mag noemen. Jean Heybroek is sponsor van deze verkiezing die jaarlijks in de maand november wordt georganiseerd.