Toro lanceert website voor golfsector

Nieuws en Informatie voor de Golfbranche

Toro heeft een nieuwe website gelanceerd speciaal voor de golfsector: Toro Golf Advantage is een blog volledig gericht op de golfbranche. Greenkeepers, fieldmanagers en andere golf professionals kunnen hier nieuws en informatie vinden die hen helpt hun werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Over Toro Golf Advantage

Op Toro Golf Advantage verschijnt elke twee maanden nieuwe informatie op het gebied van golfbaan irrigatie, materiaal en best practices – alsmede tips van technici, gebruikerstrainingen en interessante verhalen uit de praktijk. Daarnaast zal Toro gebruikers van het platform up-to-date houden door informatie over nieuwe producten en services zodra beschikbaar op de website te publiceren. De content wordt aangeboden in 10 verschillende talen – ook in het Nederlands – en zal door Toro regelmatig worden aangevuld met nieuwe artikelen en video’s.

Niets Missen? Abonneer u op de Nieuwsbrief!

Wilt u automatisch per e-mail worden geïnformeerd over nieuwe content op Toro Golf Advantage? Abonneer u dan op de Toro e-mail nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op uw vakgebied.