Transport

Golfkar Kopen? Kies voor Kwaliteit en Service.

Zoekt u een goede golfkar? Jean Heybroek is exclusief importeur in Nederland van Club Car, het kwalitatief beste en meest verkochte merk golfkar ter wereld.
Club Car golfkarren zijn duurzaam, geschikt voor vele toepassingen en gaan jarenlang mee. Jean Heybroek levert uw golfkar bovendien met een uitstekende service & garantie.

Vragen? Wij helpen u graag!

030 - 63 94 611

De Voordelen van een Elektrische Golfkar

 • Schoon & Stil
  Een golfkar met accu veroorzaakt geen schadelijke CO2 uitstoot en is fluisterstil. Prettig voor de gebruiker en goed voor het milieu.
 • Overal Inzetbaar

  Een elektrokar kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Door de korte draaicirkel rijden onze golfkarren ook in gangen en besloten ruimten zoals parkeergarages – zonder productie van stank of lawaai.
 • Goedkoop

  Door te kiezen voor een golfkar met batterij kunt u fors besparen op uw total cost of ownership: elektrische golfkarren zijn zeer zuinig in gebruik en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Stilstand komt dan ook zelden voor. Een Club Car golfkar is bovendien flexibel inzetbaar waardoor u minder verschillende voertuigen nodig heeft en bespaart op de kosten van uw wagenpark.

Waarom Club Car?

 • Langste levensduur

  De meeste golfkarren hebben een stalen frame dat kan corroderen. 
Een Club Car is gebouwd op een lichtgewicht AlumiCoreTM frame van vliegtuigkwaliteit. Dit is corrosiebestendig en gaat jarenlang mee. Ook de accu wordt door het lage gewicht minimaal belast, wat de levensduur aanzienlijk verlengt.
 • Optimale prestaties
  De krachtige en zeer zuinige DC (accu) / EFI (benzine) motor is speciaal gebouwd voor korte ritten en garandeert sneller optrekken, tot 50% minder energieverbruik en lagere onderhoudskosten.
 • Zeer duurzaam

  Voor een Club Car worden alleen hoogwaardige onderdelen gebruikt. 
De sterke, kleurvaste body is bestand tegen zon en wind en verhult onverhoopte krassen.
 • Comfortabel
  Stijlvol, ergonomisch design zoals het interieur in cockpitstijl, de ergonomische bank met hoge rugleuning en het complete en overzichtelijke dashboard.
 • Maatwerk
  Met het uitgebreide aanbod uitvoeringen, opties en accessoires is elke golf kar optimaal af te stemmen op uw specifieke situatie en wensen.

Golfkar Toepassingen

 • Industrie
  Vervoer van gereedschap, goederen of werknemers in uw bedrijfsruimte, warehouse, dc of productiehal
Onderhoudswerkzaamheden en/of beveiliging
 • Recreatie

  Vervoer van bezoekers en/of personeel, linnenwissel of schoonmaak op uw vakantiepark, camping, recreatieterrein of sportveld. 
Onderhoud van groenvoorzieningen, technische dienst of beveiliging.
 • Zorg
  Vervoer linnengoed, patiënten, personeel of bezoekers in ziekenhuis, zorgcentrum of verpleeghuis. Schoonmaak- en/of onderhoudswerkzaamheden.
 • Gemeenten
  Transport ouderen en mindervaliden, beveiliging, onderhoud van groenvoorzieningen.
 • Golf
  Transport van bezoekers, vervoer van goederen voor golfbaanonderhoud of het mobiel aanbieden van voedingsmiddelen en dranken.

Voertuig met Kenteken

Zoekt u een elektrisch voertuig voor op de openbare weg? Wij zijn ook leverancier van Spijkstaal elektrische bestelwagens en minibussen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment elektrische en benzine golfwagens of neem contact met ons op voor meer informatie.