Club Car

Club Car is al meer dan 50 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van golfkarren, werkvoertuigen en transportvoertuigen. Dit Amerikaanse bedrijf heeft het meest uitgebreide gamma betrouwbare en duurzame elektrische voertuigen.
Elke Club Car is van topkwaliteit en ontwikkeld voor jarenlang efficiënt, duurzaam en veilig gebruik.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

EHS Safety Award 2016

In september 2016 is Club Car uitgeroepen tot een van de 10 meest veilige bedrijven van Amerika. Ook de komende jaren blijft het bedrijf met onverminderde passie streven naar verdere innovatie en perfectie. Elke ClubCar staat dan ook garant voor duurzaamheid, superieure prestaties en optimale veiligheid.

Onderscheidend!

De Carryall werkvoertuigen, Villager en Transporter transportvoertuigen en Tempo golfvoertuigen staan bekend om hun jarenlange probleemloze trouwe dienst.
Een Club Car onderscheidt zich onder andere door:

  • Roestvrij en lichtgewicht aluminium chassis van vliegtuigkwaliteit.
    De meeste golfkarren hebben stalen frames die kunnen corroderen. ClubCar golfkarren en transportvoertuigen zijn gebouwd op een AlumiCore frame. Dit lichtgewicht frame is ongevoelig voor corrosie, zelfs in een zilte omgeving, en garandeert een zeer lange levensduur en een minimale belasting van accu en ondergrond.
  • Krachtige en zeer zuinige DC (accu uitvoering) / EFI (benzine uitvoering) motor, speciaal gebouwd voor korte ritten: sneller optrekken, tot 50% minder verbruik, langere levensduur en lagere onderhoudskosten dan andere merken.
  • Hoogwaardige onderdelen en kleurvast materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en onverhoopte krassen camoufleert.
  • Ergonomisch en stijlvol design zoals een interieur in cockpitstijl, een volwassen dashboard en een ergonomische bank met hoge rugleuning.
  • Zeer uitgebreid aanbod opties en accessoires voor optimale afstemming op uw persoonlijke wensen.

Jean Heybroek BV – Nederlands Importeur

Jean Heybroek BV is officieel importeur en levert voertuigen voor personenvervoer, goederenvervoer en golfwagens.
Uw ClubCar wordt door ons geleverd met een uitstekende service en garantie. Wij werken met originele onderdelen zodat u uw voertuig jarenlang probleemloos kunt blijven gebruiken.

Merken

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]