Spijkstaal

Spijkstaal Elektrische Bestelwagens & Minibussen

Spijkstaal International BV is fabrikant van elektrische bestelwagens en minibussen met kenteken. Een Spijkstaal elektrische pick-up, personenbus of bestelbus onderscheidt zich door de kwaliteit, veiligheid en de lage bedrijfskosten.

Wilt u informatie of een gratis demonstratie? Neem contact met ons op of met een van onze Spijkstaal dealers:

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Spijkstaal International BV

Spijkstaal International BV is een Nederlands bedrijf met een lange historie: al meer dan 75 jaar produceert en assembleert het bedrijf duurzame en betrouwbare elektrische transportwagens, bestelwagens en minibussen.
Sinds 2015 is het bedrijf onderdeel van de Peinemann Groep, een wereldspeler op het gebied van horizontaal en verticaal transport.

Waarom Spijkstaal

 • Hoge Kwaliteit
  Elektrische voertuigen worden vaak gebruikt voor specifieke logistieke taken. Dit stelt hoge eisen aan betrouwbaarheid, inzetbaarheid en levensduur.
  De kwaliteit waarborgt Spijkstaal middels het ISO 9001 kwaliteitszorgsysteem. Zo beschikt het bedrijf sinds 2001 over de ISO 9001-2008. Naast controle van de bedrijfsprocessen vindt ook een analyse / review op alle niveaus plaats.
 • Veilig en Comfortabel
  Spijkstaal elektrische voertuigen hebben een lange wielbasis, een laag zwaartepunt en zijn volledig geveerd. Dit garandeert een optimale tractie, wegligging en comfort. Daarnaast zorgen krachtige schijfremmen voor extra veiligheid.
  Door de goede rijeigenschappen, de standaard stuurbekrachtiging en de comfortabele cabine blijft het rijden in alle omstandigheden plezierig. Zo raakt uw chauffeur niet vermoeid.
 • Openbare Weg
  De elektrische platformwagen, elektrische pick-up en minibus mogen een kenteken dragen en op de openbare weg rijden. De Bestelwagen en Minibus hebben beide de Europese typegoedkeuring N1. Hiermee voldoen ze aan de geavanceerde door de RDW opgestelde normen van kwaliteit en veiligheid.
 • Lage Bedrijfskosten
  Bij de ontwikkeling en productie streeft de fabrikant de beste en meest economische oplossingen na: optimale prestaties, capaciteit en inzetbaarheid, lage onderhoudskosten en lange levensduur.
  De voertuigen beschikken over een onderhoudsarme aandrijftechniek. Ze zijn modulair opgebouwd uit veelal gelijke onderdelen. Extra onderdelen zijn meestal direct en tegen lage kosten leverbaar. De onderhoudsvrije batterijen kunt u  eenvoudig en snel verwisselen. Zo wordt stilstand tot een minimum beperkt.

Historie

De geschiedenis van Spykstaal begint in Spijkenisse. Gerrit Neuteboom, de zoon van de dorpssmid, start hier zijn eigen handel in banden, wielen en assen en het opknappen van houten landbouwwagens. Wanneer Neuteboom een landbouwwagen van staal ontwikkelt, betekent dit een revolutie. Dit sterke voertuig, geschikt voor het vervoeren van een zware lading, wordt dan ook een enorm succes. Daarna volgen de elektrische melkwagens, de SRV-wagens en vele daarvan afgeleide platformwagens en pick-ups.

Kwaliteit, Veiligheid en Ergonomie

Tegenwoordig ligt de focus op elektrisch aangedreven pick-ups en platformwagens. In de moderne productiefaciliteit in Rotterdam worden de producten machinaal bewerkt, gelast, gelakt, geassembleerd en worden de elektrische componenten gemonteerd. In alle disciplines staan kwaliteit, veiligheid en ergonomie steeds voorop.

Jean Heybroek BV – leverancier Spijkstaal voor Nederland

Jean Heybroek BV is officieel leverancier van de Spijkstaal 1000 Bestelwagen en de Spijkstaal Minibus. Wij leveren uw elektrische bestelbus of personenbus met een uitstekende service en garantie.

 

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]