Golfkar Golf

Een golfkar of golf buggy is een uitstekend vervoermiddel voor de golfbaan. Onze elektrische golfwagens vervoeren u en uw golfbenodigdheden fluisterstil en in stijl over de fairway.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Golf Buggy

Zoekt u een elektrische golfkar / golf buggy voor op de golfbaan? Daarbij kan Jean Heybroek u helpen! Zo vindt u bij ons een uitgebreid assortiment stijlvolle en comfortabele golfwagens in verschillende uitvoeringen voor uw favoriete sport.

Luxe, Gemak en Comfort

Welke golfcar u ook kiest, bij Jean Heybroek bent u verzekerd van een topkwaliteit golfwagen waarvan u jarenlang plezier zult hebben.
Geniet van een fluisterstille rit over de fairway in uw eigen golfkarretje zonder gesjouw met zware golftassen en zonder hinder van regen of felle zon, dankzij het optionele Monsoon XL dak met slimme waterafvoer. Daarnaast zijn er vele andere opties zoals een verlichtingsset, achteruitkijkspiegel of trekhaak. Ook kunt u kiezen voor een koelbox waarin uw drankjes de hele dag koel blijven.

Club Car Golfwagens – Gemaakt voor de Golfbaan

Club Car golfwagens zijn de nummer één als het gaat om betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarom is een golf buggy van Club Car het ideale transportmiddel op de golfbaan. Ook vanwege deze unieke eigenschappen:

  • Door het volledig aluminium chassis van vliegtuigkwaliteit is een Club Car roestvrij en zeer sterk. Bovendien is aluminium ultralicht waardoor er minimale spoorvorming is op de baan
  • Makkelijk wendbaar en met een zeer kleine draaicirkel
  • Baanbrekend ExcelTM Drive System: regeneratief remmen en op maat aan te passen elektronische instellingen
  • Sportief sturen en accelereren dankzij de DriveTM technologie
  • Uniek regenwater afvoersysteem waarbij het regenwater direct via de achterste dakdragers wordt weggeleid
  • Een kleurvaste body zodat uw golf buggy bestand is tegen weersinvloeden.

Bekijk al onze categorieën golfkarren

Merken

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]