Golfkar Recreatie

Golfkar Recreatie – voor uw Vakantiepark, Camping of Evenement

Heeft u een camping of recreatiepark, werkt u in een dierentuin of organiseert u een evenement of festival? Dan is een goed voertuig vaak onmisbaar. Met een elektrische golfkar of werkvoertuig van Club Car brengt u uw gasten en goederen snel op de juiste plek, zonder andere gasten overlast te bezorgen: de elektrische golfkarren van Club Car zijn schoon en fluisterstil.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Golfkar Recreatie – Vele mogelijkheden

Club Car golfkarren zijn verkrijgbaar met of zonder laadbak en in diverse uitvoeringen en maten. Met de vele accessoires zijn Club Car golfkarren perfect aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u de golfkarren ook gebruiken voor bijvoorbeeld linnenwissel of als speciale cateringkar. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Enthousiast gebruiker: Camping het Horstmannsbos

Steeds meer campings en recreatie parken maken gebruik van golfkarren om snel ter plaatse te kunnen zijn zonder hun gasten te storen.
Voor Camping Het Horstmannsbos is de Club Car golfkar inmiddels onmisbaar: bekijk het interview met campinghouder Maikel Siemerink.

Golfkarren kennen vele toepassingen

Club Car golfkarren zijn enorm veelzijdig en niet alleen populair op de golfbaan. Behalve in de recreatie zijn ze bijvoorbeeld ook in te zetten in de industrie, zorg en in tuinbouw & kwekerij.

Wilt u meer informatie over onze elektrische golfkarren? Neem contact met ons op!

Merken

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]