Golfkar Tuinbouw & Kwekerij

Snel & Stil Transport voor uw Kwekerij, Tuincentrum of Fruitteeltbedrijf

Snel, schoon en stil: dat zijn de belangrijkste voorwaarden als het gaat om intern transport bij kwekerijen en andere bedrijven in de tuinbouw. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden, het verplaatsen van gereedschappen of producten of het vervoeren van personeel en/of klanten: uw medewerkers moeten snel ter plaatse kunnen zijn zonder de omgeving te hinderen met uitstoot of lawaai. Elektrische golfkarren worden daarom ook hier steeds vaker ingezet.
De elektrische golfkarren van Club Car zijn niet alleen snel en stil maar ook zeer duurzaam en leverbaar in vele uitvoeringen en opties. Dit maakt ze geschikt voor vrijwel elke klus!

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

Club Car elektrische golfkarren: Stil, Snel en Goedkoop

  • Schoon & Stil
    Onze elektrisch werkvoertuigen veroorzaken geen CO2 uitstoot, zijn zeer zuinig en fluisterstil.
  • Snel
    Club Car elektrische golfkarren zijn direct & flexibel inzetbaar en werken de hele dag op een acculading. Door het grote laadvermogen vervoert u alles snel en in één keer naar de plek van bestemming.
  • Lage gebruikskosten
    Onze elektrische transportvoertuigen zijn voorzien van een zeer zuinige accu. Deze is speciaal ontworpen voor korte ritten en intensief gebruik met een minimum aan onderhoud. Duurzame, hoogwaardige materialen staan garant voor jarenlang probleemloos rijden. Onze golfkarren zijn ergonomisch, door iedereen te besturen en multifunctioneel. U bespaart zo op gebruikskosten, onderhoud en arbeidsuren hetgeen gunstig is voor uw total cost of ownership.

Enthousiast gebruiker: Kwekerij Visser Plant

Ook kwekerij Visser Plant maakt gebruik van elektrische golfkarren. Een uitkomst volgens medewerker Willem Tjalma. Bekijk het interview.

Golfkarren kennen vele toepassingen

Club Car golfkarren zijn enorm veelzijdig en niet alleen populair op de golfbaan. Behalve in tuinbouw & kwekerij zijn ze bijvoorbeeld ook in te zetten in de recreatie, industrie en zorg.

Merken

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder!

Bel: 030 - 63 94 611

[email]