Veelzijdigheid op wielen: de golfkar

Club Car golfkarren

Mobiliteit en efficiëntie zijn essentieel voor een soepele ervaring op de baan. De hoogwaardige golfkarren van Club Car kunnen hierbij ondersteunen.
De Amerikaanse fabrikant is wereldwijd marktleider en preferred supplier van belangrijke golftoernooien zoals onder meer de Ryder Cup en de KLM Open. Het brede gamma van Club Car biedt verschillende oplossingen voor de golfbaan, van comfortabele en fluisterstille golf buggies tot werkvoertuigen, ballenrapers of cateringkarren.

Het perfecte voertuig

Martin Uittenbosch is product manager transporttechniek bij Jean Heybroek, exclusief leverancier van Club Car voor de Benelux. Hij roemt de kwaliteit en de veelzijdigheid van het merk: “De golfkarren van Club Car zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, prestaties en comfort en gemaakt van duurzame materialen zoals corrosiebestendig aluminium. Hierdoor hebben ze een veel langere levensduur dan golfkarren van andere merken en gaan ze jarenlang mee. Het assortiment is daarnaast enorm veelzijdig: of het nu gaat om werkvoertuigen met laadbak, catering karren, ballenrapers, of luxe golf buggies zoals de Club Car Tempo, wij hebben het perfecte voertuig voor op de golfbaan en voor heel veel andere toepassingen.”

Direct startklaar

Een van de voordelen van de golfkarren en werkvoertuigen van Club Car is dat ze zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Uittenbosch: “Bijna iedereen kan erin rijden en ze zijn direct startklaar: het is schakelaar om en wegrijden. Daarnaast produceren de elektrische voertuigen geen uitstoot en zijn ze fluisterstil. Hierdoor veroorzaken ze geen overlast voor gasten of medewerkers.”

Van ballenraper tot cateringkar

Naast golfkarren voor het vervoeren van personen, levert Jean Heybroek diverse Club Car werkvoertuigen met laadbak, ballenrapers, cateringkarren, marshalkarren en een compacte e-transporter met kenteken en een laadvermogen tot 1000 kg. De meeste voertuigen worden inmiddels standaard geleverd met originele lithium accu.

Service

Wie een golfkar bij Jean Heybroek koopt, weet zich altijd verzekerd van een uitstekende service. Uittenbosch: “Wij nemen de zorgen graag uit handen en beschikken over een moderne werkplaats, een uitgebreid magazijn met originele Club Car onderdelen en een mobiele, landelijke servicedienst. Golfkar eigenaren kunnen hun voertuig ook periodiek door ons laten controleren en onderhouden zodat deze altijd in topconditie blijft.” Ook voor advies kunt u altijd bij de specialisten van Jean Heybroek terecht. Uittenbosch nodigt geïnteresseerden van harte uit om contact op te nemen. “Bel of mail ons gerust of kijk zelf alvast op onze speciale website Golfkarren.com.”